• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

:) o kendi mi evlenicekmiş senle canım bi yanlış anlaşılma var ben sizinle değil oğlunuzla evlenicem o da örtü tak demiyor bana diyip bozmak var da olmaz işte sakin kalmak şart... Ön yargılı olma sen yine de kuzum belki kızı gibi görür zamanla tanıdıkça anlarsın zaten diliyle mi kızım diyor yürekten mi seviyor.
oğluna aşırı düşkn ya ben byle bi şey görmedm hiç dilinden düşürmez her gün konuşur iki üç kre bi gün konuşmadan kesinlikle olmaz zaten bizi bi rhat buluştrmuo burda geçen samsuna gittik rahat edelim die

oğluna aşırı düşkn ya ben byle bi şey görmedm hiç dilinden düşürmez her gün konuşur iki üç kre bi gün konuşmadan kesinlikle olmaz zaten bizi bi rhat buluştrmuo burda geçen samsuna gittik rahat edelim die

Samsuna yakın mısınız canım

Hiç bilmiyorum böyle bir aile varken ne olur bilmiyorum kii :KK43:

Kıyamam sana canım benim tabiki kim ne konuda ne karar alır bu kişiden kişiye değişir. Kimin neye ne kadar katlanabileceği farklıdır ama şunu çok rahat söylüyorum öfkeliyken alma kararlarının hiçbirini

Kıyamam sana canım benim tabiki kim ne konuda ne karar alır bu kişiden kişiye değişir. Kimin neye ne kadar katlanabileceği farklıdır ama şunu çok rahat söylüyorum öfkeliyken alma kararlarının hiçbirini
Ben her ne olursa olsun atakanı bırakmam. Herşeyimi kaybedeciğimi bilsem son nefesıme kadar yanında olurum katlanırım herşeye. Ama önemli olan onun bırakmaması...

Back