- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
- #1.441
olur netten arastrrm smdi canim:)Canım çok kolay aslında :) internetten de öğrenebilirsin bildiğin dualarla kılarsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olur netten arastrrm smdi canim:)Canım çok kolay aslında :) internetten de öğrenebilirsin bildiğin dualarla kılarsın
olur netten arastrrm smdi canim:)
cok sukur iyiym tatlm sdce cnm sklyir zaman gecmiyor die azaldikca gecmiyor malsf sen naslsn iyisndr INSALLAHNasılsın kuzum peki :) herşey yolunda mı?
damlacok sukur iyiym tatlm sdce cnm sklyir zaman gecmiyor die azaldikca gecmiyor malsf sen naslsn iyisndr INSALLAH
olur mu hiç canım Allah kabul etsingunaydn kuzun saka yaptm AMIN balim heomzin gonlunden gecen olsun INSALLAH evt dua edlm hepmz icn:)
Kuzum haber alamadım sevdicekten dün hastaydı ona canım sıkılıyor yacok sukur iyiym tatlm sdce cnm sklyir zaman gecmiyor die azaldikca gecmiyor malsf sen naslsn iyisndr INSALLAH
olur mu hiç canım Allah kabul etsin
insallah daha iyi olmustur canim musait degldr acemide cok yogunlar donus yapar sanaKuzum haber alamadım sevdicekten dün hastaydı ona canım sıkılıyor ya
AMIN kuzucugum cumlemizinkini:)olur mu hiç canım Allah kabul etsin
insallah daha iyi olmustur canim musait degldr acemide cok yogunlar donus yapar sana
Amin canım amiinAMIN kuzucugum cumlemizinkini:)
İdare ediyor birşeyler sen nasılsınNasılsın canım
oyledir kuzum yaa skma caniniİnşallah öyledir ya
hoşgeldinben geldim kızzlaarrrrr
nerelerdesn kz senben geldim kızzlaarrrrr
hoşbulduk canım benim naptın görüşmeyelihoşgeldin
kız bi yarışmayı kazandıydımda ödülü almak için edirneye götürdüler bizi :))nerelerdesn kz sen
kafayı yediiim canıım senhoşbulduk canım benim naptın görüşmeyeli