• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

Öğlen annesini aradım bugun kandıl ya kandılını kutlayacaktım açmadı akşam bi daha aradım yine açmadı atakan mesaj attı şimdi bizimkileri arama kavga ediyoruz senın yüzünden dedi bende bu kadar mı nefret etmişler kendılerı aradığında fatmanur salak gibi açsın arasını iyi tutmaya çalışsın ama aptallık bende özür dilerim dedim sinirden ağlıyorum o kadını bir daha aramak değil yolda görsem yüzüne bakmam.
ohaa ya yok byle bsey sen ariyon acmyrlar ustne bde kavgami.cikartyorlar arama kuzum ya kmse.sendn kymetli dgl sen sevdgnin yannda ol yeterli birak baskasi umrnda olmasn

ohaa ya yok byle bsey sen ariyon acmyrlar ustne bde kavgami.cikartyorlar arama kuzum ya kmse.sendn kymetli dgl sen sevdgnin yannda ol yeterli birak baskasi umrnda olmasn
Atakan kaç kere uyardım arama dedi ben de bundan sonra aramak değil yolda görsem yüzüne bakmam dedim . Ama Rabbim şahit yukarda benım bu gözyaşlarımın bedelini fitil fitil ödesin inşallah ben haketmedim bunu..

Atakan kaç kere uyardım arama dedi ben de bundan sonra aramak değil yolda görsem yüzüne bakmam dedim . Ama Rabbim şahit yukarda benım bu gözyaşlarımın bedelini fitil fitil ödesin inşallah ben haketmedim bunu..
kiyamam sana balim yaa tabkde haketmyrsun nasl oldklaro belli baksana ogullrna hayrlari yok kaldiki sana bdaha ne ara ne sor evlenncede km bakar kendilere yaslannca acba cok merk edyrm bugunun yarnida var

Ne sebeple açmamışlar aranızda bir tartışma mı geçti canım

kiyamam sana balim yaa tabkde haketmyrsun nasl oldklaro belli baksana ogullrna hayrlari yok kaldiki sana bdaha ne ara ne sor evlenncede km bakar kendilere yaslannca acba cok merk edyrm bugunun yarnida var

Fatmanur bu telefonu acmayan kayinvalide senin ki mi

Ne sebeple açmamışlar aranızda bir tartışma mı geçti canım
Bugunu unutamam dayanamıyorum artık dayanamıyorum. Gözümden yaş dinmiyor :(

Evet kayınvalidem uzun hikaye kızlar çok uzun...

Bugunu unutamam dayanamıyorum artık dayanamıyorum. Gözümden yaş dinmiyor :KK43:

Evet kayınvalidem uzun hikaye kızlar çok uzun...
kuzum aglama gizyaslarni ne annesi hakedyr ne babasi sen atakana odaklan teselli et sn byle durma dayankli olki atakana moral veresn evlenene kadr sabret snra ne gidersnz ne gelrsnz kendlere

kuzum aglama gizyaslarni ne annesi hakedyr ne babasi sen atakana odaklan teselli et sn byle durma dayankli olki atakana moral veresn evlenene kadr sabret snra ne gidersnz ne gelrsnz kendlere
Atakanın aklını çelmeye çalışıyorlar damla bunu başarırlar diye korkuyorum..ama sokakta görsem dönüpte bakmam artık. Bu sondu

Atakanın aklını çelmeye çalışıyorlar damla bunu başarırlar diye korkuyorum..ama sokakta görsem dönüpte bakmam artık. Bu sondu
kuzum atakan nasil oldklarni biliyor aklini karstrmaz doyw dusunyorm kac yasnda olmus egriyi dogruyu bilir snde dha fazla aglyp uzulme sil.gozyaslrni yika yuzunu rahatla kuzum

kuzum atakan nasil oldklarni biliyor aklini karstrmaz doyw dusunyorm kac yasnda olmus egriyi dogruyu bilir snde dha fazla aglyp uzulme sil.gozyaslrni yika yuzunu rahatla kuzum
Annesi niye bana böyle davranıyor saygısızlık desen yapmadım bi dediğini iki etmedik anlamıyorum ki

Evet aynen öyle bende iyi şeyler olsun istedim dedim isteme sen isteyince olmuyor isteme dedi ben yatıyorum dedi yattı. Benım arkamda olacağına lanet olsun lanet
kuzum deme oyle sinir aninda demitir eminim sana patlams demek kotu oldu byle sana patlamasi ama icten dememstr

Back