- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 29
- Konu Sahibi brave love
-
- #1.241
Hahasmdi bsey derdm de onlara kalsn
bn beklmcm artk kuzum bosa umit baglamamHahaAman bir sigara yakar bekleyeme devam ederim
Düşmesini değil kuzuum atakanı beklemeyebn beklmcm artk kuzum bosa umit baglamam
haa smdo anladm bnde beklerm can'iimi kizz ay ne ozledm keretayiDüşmesini değil kuzuum atakanı beklemeye
Seneye bu zamanlar ben evli olucamhaa smdo anladm bnde beklerm can'iimi kizz ay ne ozledm keretayi
bende herlde olurum o zamanaSeneye bu zamanlar ben evli olucamvay beee
Ee haliyle can atakandan önce gelicek haliyleebende herlde olurum o zamana
ay ben cok sevyorm kz guzel oynarm ayptr soylemesiEe haliyle can atakandan önce gelicek haliyleeO değilde ben oynamayı hiç sevmıyorum damlaa
Oynamasına oynarım ama ne biliyim sevmem o kadar iki oynar otururum hemen benay ben cok sevyorm kz guzel oynarm ayptr soylemesibilgsyrda.prova yap kuzum:)
dugununde oyle yapaman amaOynamasına oynarım ama ne biliyim sevmem o kadar iki oynar otururum hemen ben
Bilmiyorumdugununde oyle yapaman ama
yani manyk neyi dusunyon .d.dBilmiyorumBelim ağrıdı atakanı sinir etmek için evlenınce koltukları elimi sürmem sen çekeceksin dedim tek derdimiz bu olsun diyor
Ne bilim ya bende daha ne dertler açıcam ben senın başına dedim cevap yokyani manyk neyi dusunyon .d.d
adami smdiden dusundurme kzNe bilim ya bende daha ne dertler açıcam ben senın başına dedim cevap yok
Oo baştan konuştum ben onunla bulaşık yıkamayaı falan öğren annenin evinde dedimadami smdiden dusundurme kz
Hoşgeldin fıstık :)Kızlar ne kadar tatlı sohbet ediyorsunuz siz öyle :)) ben de geldim
Oo baştan konuştum ben onunla bulaşık yıkamayaı falan öğren annenin evinde dedim
hosgeldn balim aramza katl :) naslsn bakalmKızlar ne kadar tatlı sohbet ediyorsunuz siz öyle :)) ben de geldim
Ben de baştan konuştum vallaFatmanur en iyisini yapmışsın çok zeki hatunsun canımbenim bünyem çok zayıf azıcık yorulsam acıksam ya da bi yerim ağrısa tamamıyla asık suratlı bi insana dönüşüyorum yoksa bıcır bıcır kız çocuğu gibiyim sevgilim de diğer halime katlanamadığı için az yorulsam hemen oturuyoruz bi yere açsam kessinlikle tartışmıyor doyuruyor karnı doydu ya sıpanın yüzü güldü diyor işleri de o yapcakmış yorucu kısmını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?