- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
- #1.261
sknti yok o zaman bn sevmem bulask ykamasini fln .d ama hasta oldgm zaman yapacak kacari yokOo baştan konuştum ben onunla bulaşık yıkamayaı falan öğren annenin evinde dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sknti yok o zaman bn sevmem bulask ykamasini fln .d ama hasta oldgm zaman yapacak kacari yokOo baştan konuştum ben onunla bulaşık yıkamayaı falan öğren annenin evinde dedim
omu kz senmi cozemdm vallaha .dd masaallah yemekde biliosa yasadn otur izleBen de baştan konuştum valla Ev işi benıde çok yoruyor yap yap bitmiyor dönüp dolaşıp aynı yerdeyım sinirleniyorum bu sefer o da bu halimi çok iyi bilir Ona bağırıp kızıyorum sakinleştirmek için kırk takla atar :) Yemek yapmasınıda biliiyooor yaşadım ben
Hoşbuldum canımm :)hosgeldn balim aramza katl :) naslsn bakalm
Makine var hayatım ya :) Eskiden olsa öyle ama şimdi doldur makineyi gitsinsknti yok o zaman bn sevmem bulask ykamasini fln .d ama hasta oldgm zaman yapacak kacari yok
Ben de baştan konuştum valla Ev işi benıde çok yoruyor yap yap bitmiyor dönüp dolaşıp aynı yerdeyım sinirleniyorum bu sefer o da bu halimi çok iyi bilir Ona bağırıp kızıyorum sakinleştirmek için kırk takla atar :) Yemek yapmasınıda biliiyooor yaşadım ben
Yemek dedin ben bi yemek yapıp geliyim kuzucum :* Yarım saate gelırım :)omu kz senmi cozemdm vallaha .dd masaallah yemekde biliosa yasadn otur izle
Sonra gülüp geçiliyordur Bizde de öyleben bağırınca bazen o da bağırmaaa diye bağırıyor
Evet kuzum aynenSonra gülüp geçiliyordur Bizde de öyle
Ben yemek yapıp gelıyorum yarım saate :)Evet kuzum aynen
Tamam canım kolay gelsinBen yemek yapıp gelıyorum yarım saate :)
hahaha usutmstr kz kosturyorlar oglen sogk kola snra uzanyrlar gecgecms.olsun balm bnm iglesr hemen INSALLAH bende nasl olim mehtap saymaxa azaldkca gunler daralyr bana:)İyiyim Damla nasıl olsun herhalde sevgilim eğitimden sonra soğuk su mu içti popişi açık mı yattı cam kenarı yatağı çünkü bilmiyorum grip olmuş ona direktif veriyorum şunu ye bunu giy şunu iç diye içim gitti resmen kıyamıyorum eşeğe. Sen nasılsın ?
yemek demesek godip yemek yicen yok herldeYemek dedin ben bi yemek yapıp geliyim kuzucum :* Yarım saate gelırım :)
hahaha usutmstr kz kosturyorlar oglen sogk kola snra uzanyrlar gecgecms.olsun balm bnm iglesr hemen INSALLAH bende nasl olim mehtap saymaxa azaldkca gunler daralyr bana:)
olur soyle kuzum:) sağol kuzum ya şafağı senin yerine ben sayıyorum canım kopya veriyim mi benimkini söyleyerek
olur soyle kuzum
benimde 170 o zaman kuzum ay azaliomu ne o izne gelip gidene kadr 120ye inecezz ksmetseYüz altmış beşşşş
benimde 170 o zaman kuzum ay azaliomu ne o izne gelip gidene kadr 120ye inecezz ksmetse
bana ozell mesaj at o duayi kuzum bnde okuyum yaa hee dua hepimi korusun INSALLAH yaAzalıyor ben nette bi yazı okumuştum eşlerin aralarının düzgün olması için cuma suresini sıkça okumak çok faydalıymış diye her gün akşam vakti yüzüğüme bu duayı okuyorum telefon ekranımda da ikimiz varız :) bize de üflüyorum rabbim sabrımı veriyor çok şükür
Tamam kuzum Atıyorumbana ozell mesaj at o duayi kuzum bnde okuyum yaa hee dua hepimi korusun INSALLAH ya