• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

Kızlar ne kadar tatlı sohbet ediyorsunuz siz öyle :)) ben de geldim

Oo baştan konuştum ben onunla bulaşık yıkamayaı falan öğren annenin evinde dedim :KK70:

Fatmanur en iyisini yapmışsın çok zeki hatunsun canım :D benim bünyem çok zayıf azıcık yorulsam acıksam ya da bi yerim ağrısa tamamıyla asık suratlı bi insana dönüşüyorum yoksa bıcır bıcır kız çocuğu gibiyim :D sevgilim de diğer halime katlanamadığı için az yorulsam hemen oturuyoruz bi yere açsam kessinlikle tartışmıyor doyuruyor karnı doydu ya sıpanın yüzü güldü diyor :D işleri de o yapcakmış yorucu kısmını

Fatmanur en iyisini yapmışsın çok zeki hatunsun canım :KK70: benim bünyem çok zayıf azıcık yorulsam acıksam ya da bi yerim ağrısa tamamıyla asık suratlı bi insana dönüşüyorum yoksa bıcır bıcır kız çocuğu gibiyim :KK70: sevgilim de diğer halime katlanamadığı için az yorulsam hemen oturuyoruz bi yere açsam kessinlikle tartışmıyor doyuruyor karnı doydu ya sıpanın yüzü güldü diyor :KK70: işleri de o yapcakmış yorucu kısmını
Ben de baştan konuştum valla :D Ev işi benıde çok yoruyor yap yap bitmiyor dönüp dolaşıp aynı yerdeyım sinirleniyorum bu sefer o da bu halimi çok iyi bilir :D Ona bağırıp kızıyorum sakinleştirmek için kırk takla atar :) Yemek yapmasınıda biliiyooor yaşadım ben :D

Back