- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
-
- #1.221
ANladm kuzum ALLAH rahmt eglesn. yani iyi yaptn gitmemekle zor olurdu ordan ckmakDayımın ölüm yıldönümü kuzum mevlüt var zaten pazar sabah yola çıkacaklar vakit yokki uzak bide teyzeme 2 saatlık yolistanbulda ama avrupa yakasında bu akşam istanbulda olacaklar yarın mevlut pazar sabah yola çıkacaklar gitmedim ondan.s
Gitsem şimdi yalan söyleyemem atakana mecbur istanbuldayım diyecektim oda gel yanıma diyecek ee malum gidemem kavga çıkacaktı yine o yüzden gitmemeyi tercih etiim canım hem 1 günlüğüne o kadar yolu gidemem vallaANladm kuzum ALLAH rahmt eglesn. yani iyi yaptn gitmemekle zor olurdu ordan ckmak
hani en iyisini yaptn darisi onun izne gelmesine olsun:)Gitsem şimdi yalan söyleyemem atakana mecbur istanbuldayım diyecektim oda gel yanıma diyecek ee malum gidemem kavga çıkacaktı yine o yüzden gitmemeyi tercih etiim canım hem 1 günlüğüne o kadar yolu gidemem valla
Ağzından bal damlıyoor :) Ah keşke çıkıp gelse valla çok özledim . Umarım bir sürpriz yapar aslında gerçeği söylemek gerekirse belki sürpriz yapıp izine gelir diye izmir dışına çıkmak istemiyorum :)hani en iyisini yaptn darisi onun izne gelmesine olsun:)
INSALLAH kz:) siz ayni sehrde yasamiyormusunz kuzumAğzından bal damlıyoor :) Ah keşke çıkıp gelse valla çok özledim . Umarım bir sürpriz yapar aslında gerçeği söylemek gerekirse belki sürpriz yapıp izine gelir diye izmir dışına çıkmak istemiyorum :)
Aynı şehirdeyiz tatlım :)) İzmir :)INSALLAH kz:) siz ayni sehrde yasamiyormusunz kuzum
ne guzel iste :) izmirn kizlari guzel derler:)Aynı şehirdeyiz tatlım :)) İzmir :)
Bilmem öyle miymiş :))ne guzel iste :) izmirn kizlari guzel derler:)
bilmem kiz dha izmrn kizlarini gormedm hic bn oyle derleer diye duydm;DBilmem öyle miymiş :))
Hahabilmem kiz dha izmrn kizlarini gormedm hic bn oyle derleer diye duydm;D
bak sen izmirlisn biseni gordn izmirli guzel olarak kuzum baskada gormednm izmrn kzlarniHahaAtakana sorayım bi o daha iyi bilir Erkek sonuçta Gerçi çocuğun gözlerini oyarım orası ayrı mesela ah canıım kızlar geçerken kafasını yere eğerdi kurban olurum ben ona ya :)
Beklerim bi ara kuzucum izmiree :)) O zaman bol bol görürsünbak sen izmirlisn biseni gordn izmirli guzel olarak kuzum baskada gormednm izmrn kzlarni
MASALLAH kuzum ALLAHim nazarlardan korusun:)Beklerim bi ara kuzucum izmiree :)) O zaman bol bol görürsünAy sabah babamın asker defterine baktım atakana sen özel birşeyler tutuyormusun dedim yok tutmuyorum sana mesaj atıyorum dedi bende yok özel kendın için dedim benım özelim sensin demiş şapşalım yaaa :)
Sımsıkı sarılasım var damla :) Gülüşünü,bakışını öyle özledim kiMASALLAH kuzum ALLAHim nazarlardan korusun:)
INSALLAH gorursun kuzum yaa kz su askerlik dusme canimi siyor dusursnler dusureceklerse oyalyrlar byle deli edyrlar yaSımsıkı sarılasım var damla :) Gülüşünü,bakışını öyle özledim kiHaziranda çıkıp gelsin başka birşey istemiyorum :)
Aynen bari düşmeyecek desinler de umutlanmayalım ama bilmiyorum ya amaçları ne çözemedim :/INSALLAH gorursun kuzum yaa kz su askerlik dusme canimi siyor dusursnler dusureceklerse oyalyrlar byle deli edyrlar ya
bosa sevndrmei herlde dusrmezlerse secmlerde gorurler:)Aynen bari düşmeyecek desinler de umutlanmayalım ama bilmiyorum ya amaçları ne çözemedim :/
Vaat edip yapmayayacaklar bu şekilde oy toplayacaklar işte amaanbosa sevndrmei herlde dusrmezlerse secmlerde gorurler:)
smdi bsey derdm de onlara kalsnVaat edip yapmayayacaklar bu şekilde oy toplayacaklar işte amaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?