asker yolu bekleyenler 2015

ANladm kuzum ALLAH rahmt eglesn. yani iyi yaptn gitmemekle zor olurdu ordan ckmak

ANladm kuzum ALLAH rahmt eglesn. yani iyi yaptn gitmemekle zor olurdu ordan ckmak
Gitsem şimdi yalan söyleyemem atakana mecbur istanbuldayım diyecektim oda gel yanıma diyecek ee malum gidemem kavga çıkacaktı yine o yüzden gitmemeyi tercih etiim canım hem 1 günlüğüne o kadar yolu gidemem valla

hani en iyisini yaptn darisi onun izne gelmesine olsun:)

hani en iyisini yaptn darisi onun izne gelmesine olsun:)
Ağzından bal damlıyoor :) Ah keşke çıkıp gelse valla çok özledim . Umarım bir sürpriz yapar aslında gerçeği söylemek gerekirse belki sürpriz yapıp izine gelir diye izmir dışına çıkmak istemiyorum :)

INSALLAH kz:) siz ayni sehrde yasamiyormusunz kuzum

bilmem kiz dha izmrn kizlarini gormedm hic bn oyle derleer diye duydm;D
Haha Atakana sorayım bi o daha iyi bilir Erkek sonuçta Gerçi çocuğun gözlerini oyarım orası ayrı mesela ah canıım kızlar geçerken kafasını yere eğerdi kurban olurum ben ona ya :)

Haha Atakana sorayım bi o daha iyi bilir Erkek sonuçta Gerçi çocuğun gözlerini oyarım orası ayrı mesela ah canıım kızlar geçerken kafasını yere eğerdi kurban olurum ben ona ya :)
bak sen izmirlisn biseni gordn izmirli guzel olarak kuzum baskada gormednm izmrn kzlarni

bak sen izmirlisn biseni gordn izmirli guzel olarak kuzum baskada gormednm izmrn kzlarni
Beklerim bi ara kuzucum izmiree :)) O zaman bol bol görürsün Ay sabah babamın asker defterine baktım atakana sen özel birşeyler tutuyormusun dedim yok tutmuyorum sana mesaj atıyorum dedi bende yok özel kendın için dedim benım özelim sensin demiş şapşalım yaaa :)

MASALLAH kuzum ALLAHim nazarlardan korusun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…