- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
- #1.281
tamam balim cok tesekkr edermTamam kuzum Atıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam balim cok tesekkr edermTamam kuzum Atıyorum
Rica ederim ne demek canımtamam balim cok tesekkr ederm
:) ay cok skci gecyr gunlerRica ederim ne demek canım
:) ay cok skci gecyr gunler
Bende istiyorum o duayııııııııııııııBen saracak bi nokta bulduğum için akıp gidiyor zaman kuzum :)
neyms o kuzum:)Ben saracak bi nokta bulduğum için akıp gidiyor zaman kuzum :)
Kız yemek yapıcaktım daldım öyle hallettim şimdi Altını kıstım ocağın geldiiiim Çok acıktım D:evde kimse olmayınca bol bol yapmıyorum kolay oluyoryemek demesek godip yemek yicen yok herlde
Atıyorum hemen canım arası kötü olunca düzeltip muhabbeti artırıyormuş onun haricinde efendimiz de cumaları bu sureyi okurmuş :)Bende istiyorum o duayıııııııııııııı
yani kolay olur tek sana kz korkmynmu evde sen tek basna kalacanKız yemek yapıcaktım daldım öyle hallettim şimdi Altını kıstım ocağın geldiiiim Çok acıktım D:evde kimse olmayınca bol bol yapmıyorum kolay oluyor
neyms o kuzum:)
Atıyorum hemen canım arası kötü olunca düzeltip muhabbeti artırıyormuş onun haricinde efendimiz de cumaları bu sureyi okurmuş :)
yani kolay olur tek sana kz korkmynmu evde sen tek basna kalacan
olsun kz ben gece tirsarm aksamlari yada blmem bahceli evde otrdgm icn yada issz bzm burasi:)Çok sevinirim canım Allah razı olsuun :)
Niye korkıyım kız Ne olacak
tabi kuzum zaman gecer oyle oyi yapmssn onuncen cikar enazndn :)Çeyiz listesi hazırlayıp alabileceğim küçük şeyleri not ettim canım şimdi her gün indirim takip ediyorum nette yakalayınca da doğğru çarşıya :) alışverişe. ayy o kadar sevimli şeyler var ki...
Benım için farketmıyor :) Öyle fazla korkmam :))olsun kz ben gece tirsarm aksamlari yada blmem bahceli evde otrdgm icn yada issz bzm burasi:)
Evet canım hem meşgale hem de ne kadar alırsam düğün arefesi o kadar kolay olacaktabi kuzum zaman gecer oyle oyi yapmssn onuncen cikar enazndn :)
englısh home da indirim var bak kuzucum havlularda :)Evet canım hem meşgale hem de ne kadar alırsam düğün arefesi o kadar kolay olacak
Yarın uçuyorum oraya kuzum :) çok tatlı şeyler aldım geçen gün ordan ama indirimsiz halleri baya pahalı. Yine de tam olarak benim tarzımı English home ve tantitoni yansıtıyorenglısh home da indirim var bak kuzucum havlularda :)
8.95 canım havlular :) Uygun bence :))) madam cocoda uygun tatlım indirimliri günlerinde çok çok iyiYarın uçuyorum oraya kuzum :) çok tatlı şeyler aldım geçen gün ordan ama indirimsiz halleri baya pahalı. Yine de tam olarak benim tarzımı English home ve tantitoni yansıtıyor
8.95 canım havlular :) Uygun bence :))) madam cocoda uygun tatlım indirimliri günlerinde çok çok iyi
aynen oyle kuzuk cok iyi yapyorsun vallahaEvet canım hem meşgale hem de ne kadar alırsam düğün arefesi o kadar kolay olacak