- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
- #1.201
AMIN kuzum INSALLAH tezkere zamaninida tez zamanda goruruz.INSALLAH hepimiz:)Ay inşallah amiin canıım :) İnşallah senınkıde kazasız belasız sağ salim gelir :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AMIN kuzum INSALLAH tezkere zamaninida tez zamanda goruruz.INSALLAH hepimiz:)Ay inşallah amiin canıım :) İnşallah senınkıde kazasız belasız sağ salim gelir :)
Kullanmasın da erken bitsin canım onu görmeye giderim ben :)cook tesekkur ederim kuzim ya darisi sana iznini kullanr da hep gorursun:)
oda olur gonlunden ne geciyorsa.o olsun o zaman balim:)Kullanmasın da erken bitsin canım onu görmeye giderim ben :)
İnşallah kuzum inşallah :)AMIN kuzum INSALLAH tezkere zamaninida tez zamanda goruruz.INSALLAH hepimiz:)
benim bey de askerdeydi. malatyada yaptı. bazen ah sen bi askere geri mi gitsen diyorumn tartışmada şakasına
Nasılsın canıım :)Günaydınn :))
Nasılsın canıım :)
İyiyim şükür bende :) Yeni bir gün işte :)Çok şükür kuzumm sen nasılsın
kuzum naberİyiyim şükür bende :) Yeni bir gün işte :)
Bende yenii geldiim :) Napıyım kuzum annemler sabah istanbula gittiler evde tek kaldım dip bucak temizlik yaptım canım çıktı valla yenı bitti oturdum öyle bi :))) Sen nasılsıın :)kuzum naber
ellerine saglik balim:) bnde isyerndeym oturyorm:)Bende yenii geldiim :) Napıyım kuzum annemler sabah istanbula gittiler evde tek kaldım dip bucak temizlik yaptım canım çıktı valla yenı bitti oturdum öyle bi :))) Sen nasılsıın :)
Kıyamam canıım :)ellerine saglik balim:) bnde isyerndeym oturyorm:)
ay cok sklyorm kzzzKıyamam canıım :)
Bende vallaaa Annemler istanbula gittiler atakana çok yakıınay cok sklyorm kzzz
ee gitseydn sende ordan bulusurdunBende vallaaa Annemler istanbula gittiler atakana çok yakıın
Dayımın ölüm yıldönümü kuzum mevlüt var zaten pazar sabah yola çıkacaklar vakit yokki uzak bide teyzeme 2 saatlık yol istanbulda ama avrupa yakasında bu akşam istanbulda olacaklar yarın mevlut pazar sabah yola çıkacaklar gitmedim ondan.see gitseydn sende ordan bulusurdun