- Konu Sahibi brave love
- #1.181
hayırlı olsuuuun :)))kızlar usta birliği belli olmuş ankara çankaya çok şükür :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsuuuun :)))kızlar usta birliği belli olmuş ankara çankaya çok şükür :)
teşekkürler canım kıbrıs ya da doğu çıkar die çok korkmuştm :)hayırlı olsuuuun :)))
Benimki de çankayada olucak canımteşekkürler canım kıbrıs ya da doğu çıkar die çok korkmuştm :)
aaa aynı yerde olcaklar :)Benimki de çankayada olucak canım
aaa aynı yerde olcaklar :)
hayirli olsun canimm:)kızlar usta birliği belli olmuş ankara çankaya çok şükür :)
MASSALLAH tatlm INSALLAH hep rahat olur ve sagsaglm gelirler hayrlisiyla yaa :)Kalan kısmını da farkettikçe alırız artık kuzum :) çok huzurluyum ya canımın içiyle konuştum çok rahatmış keyfi yerinde ben de musmutlu olduum
İyiyim kuzcum sen nasılsııınhos geldn cnm naslsn:)
Haliylee :) Kolay değil çeyiz yapmak ya :) Ben fazla birşey almıyorum genelini askerden gelınce alıcam atakan kızıyor zaten bırlıkte alalım diye :)Ya çok şey var alıncak kuzum o yüzden yavaş yavaş halletsem süpper olucak ama annem kızdı bu gün ben Görüntüsüne kalitesine bakıyorum annem fiyatına
cok heycanli cok mutlym kuzum bnde:)İyiyim kuzcum sen nasılsııın
Amin canımm :)MASSALLAH tatlm INSALLAH hep rahat olur ve sagsaglm gelirler hayrlisiyla yaa :)
Haliylee :) Kolay değil çeyiz yapmak ya :) Ben fazla birşey almıyorum genelini askerden gelınce alıcam atakan kızıyor zaten bırlıkte alalım diye :)
Hayırdır inşallah :)cok heycanli cok mutlym kuzum bnde:)
smdi bnmki 20 haziranda gelecekti kuzum msj gelms ona iptl edilms ucus tarihi diye buda napip.eymis 11 hazirana alms 9gun erken cok sukur ondan mutpym 27gunumz kaldi:)Hayırdır inşallah :)
smdi bnmki 20 haziranda gelecekti kuzum msj gelms ona iptl edilms ucus tarihi diye buda napip.eymis 11 hazirana alms 9gun erken cok sukur ondan mutpym 27gunumz kaldi:)
Benımkı de öyle ama kızıyor birlikte seçelim sonuçta ikimizin eşyaları diyip duruyor Benım mutfagım diyorum o da ama bana yemek hazırlamak için gireceksin o mutfaga yine benım için diyorBen alıyorum dedim çok duygulandı canım :)
Okudum kuzuuuum çok sevindiiiiiiim ne güzel iştee ay darısı başımaaa :)cok heycanli cok mutlym kuzum bnde:)
cook tesekkur ederim kuzim ya darisi sana iznini kullanr da hep gorursun:)Çok güzel bi haber canım :)) çoook mutlu oldum
AMIN kuzum atakanin da INSALLAH erken gelir.izne kuzum bol bol hasret giderrsnz insallah:)Okudum kuzuuuum çok sevindiiiiiiim ne güzel iştee ay darısı başımaaa :)
Ay inşallah amiin canıım :) İnşallah senınkıde kazasız belasız sağ salim gelir :)AMIN kuzum atakanin da INSALLAH erken gelir.izne kuzum bol bol hasret giderrsnz insallah:)