- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 29
- Konu Sahibi brave love
Gunaydın kuzuumıyı aksamlar kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydın kuzuumıyı aksamlar kızlar
Gunaydın kuzuum
ıyı aksamlar kızlar
Hala beklemedeyiz bitanem Rabbimden umit kesilmez deyip dua etmeye devam ediyoruzMerhaba kızlar. 2015 de bu kardeşiniz de yol bekleyecek. Yeni gördüm bu gurubu. Buradan da yazayım dedim. Fatmacıkla yazışmıştık zaten :) 9 ay durumuyla ilgili yeni bişey öğrenebildiniz mi kuzular ? Babam hep çıkar öyle söylentiler sen kendini 12 aya hazırla dedi bana
Hala beklemedeyiz bitanem Rabbimden umit kesilmez deyip dua etmeye devam ediyoruz
Hala beklemedeyiz bitanem Rabbimden umit kesilmez deyip dua etmeye devam ediyoruz
O zaman neden askeriyelere boyle bir haberle gidip askerlerimizi bosuna umitlendirsinler kiBu mevzu 5 yıldır varmış kuzum. Bugün adliyeden döndüğümde ofiste ilk işim bunu araştırmak oldu. Işık koşanlar zamanından beri. Tek gördüğüm herkesin bizim gibi bu işi beklediği. Onun dışında meclise giden bi taslak falan görmedim
O zaman neden askeriyelere boyle bir haberle gidip askerlerimizi bosuna umitlendirsinler ki
2015te bendeniz de asker yolu beklemekteyim gel ağustos çabuk gelll
merba cnm hos geldin aramiza bncde o kadar heveslenmeylm 12 aya hazrlylm kendimzi:) tanisalm bu arada bn damla tatlmMerhaba kızlar. 2015 de bu kardeşiniz de yol bekleyecek. Yeni gördüm bu gurubu. Buradan da yazayım dedim. Fatmacıkla yazışmıştık zaten :) 9 ay durumuyla ilgili yeni bişey öğrenebildiniz mi kuzular ? Babam hep çıkar öyle söylentiler sen kendini 12 aya hazırla dedi bana
merba cnm hos geldin aramiza bncde o kadar heveslenmeylm 12 aya hazrlylm kendimzi:) tanisalm bu arada bn damla tatlm
bnde memnun oldum tatlm ne zaman gıdecek kısmetse askerın :)Bende Betül kuzum çook memnun oldum
bnde memnun oldum tatlm ne zaman gıdecek kısmetse askerın :)
ALLAH kavustursun tatlım sayma gecmez 300ler zor bıtıyor bnm askerım kasım 4 de gıttı 200 lerde safak bende saymıyorm :))gitti 3 şubatta ben sadece bu grubu geç keşfettim kuzucum :) 42. günü bugün . Geriye doğru saymamaya çalışıyorum sayınca sinirlerim bozuluyor sizin şafak kaç
bana kalsa baglarm evde gondermem D:Bize kalsa hiç göndermeyiz
ALLAH kavustursun tatlım sayma gecmez 300ler zor bıtıyor bnm askerım kasım 4 de gıttı 200 lerde safak bende saymıyorm :))
bana kalsa baglarm evde gondermem D:
1 hafta bıze cok ıyı gelır oyle deme 1gunluk ızne bıle duseceksın sukret halıne cnm :) ıllakı ozlenyor ama alısmamz lazm kı cok sukur alıstm bn zaman gecnce sende alısacaksn. kısa donem sansı varken keske kısa donem yapsayms cıdden 12 ay beklemek zor emek ısteyen bıse ama kısmet buyms demek ALLAH buyuk ya gecer zaman:)ömür törpüsü oldu bende askerlik yahu . dağıtıma gelecek bu cuma ama inan bir haftadır hiç doğru düzgün konuşamıyoruz. Bugün daha arayamadı bile. sürekli özlüyorum aramayınca daha çok özlüyorum :)
1 hafta bıze cok ıyı gelır oyle deme 1gunluk ızne bıle duseceksın sukret halıne cnm :) ıllakı ozlenyor ama alısmamz lazm kı cok sukur alıstm bn zaman gecnce sende alısacaksn. kısa donem sansı varken keske kısa donem yapsayms cıdden 12 ay beklemek zor emek ısteyen bıse ama kısmet buyms demek ALLAH buyuk ya gecer zaman:)
sende alısacaksın senınde safagın dusecek kalmıcak ya oyle :) bde bnm safak da az degıl 200 dha:) benden uzak cnm bn adanadaym o kırklarelınde. senın safak tam kactı nerede yapıyor askerın kuzumValla alıştım diyenlere çok imreniyorum . Şafağı benden bir gün az olanlara bile imreniyorum inşallah tez zamanda bende alışırım. Tam alışıyorum bi olay oluyo canı sıkılıyo ben kötü oluyorum nasıl geçicek zaman tribine bağlıyorum kendimi. İyi ki iş var iş olmasa kafayı yerdim askerin hangi şehirde kuzum çok uzak mı sana