- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
-
INŞALLAH kuzum kurban olduğum ALLAH geri çevirmez dualarimizi. Aynen bde asker lik için ciddi anlamda yorum yapanlar çok düşsün die bde kendine oy verilsin die de yapabilir yapsn da ne olur sa olsn:)Herkes öyle diyor şimdi adam şimdi o kadar anneye kıyamaz heralde şuan engel durumda yok terör olayları falan durulmuşken ayrıca intihar eden askerlerimizi göz önünde bulundurursa inşallah düşürür . Rabbimde dualarımızı geri çevirmez inşallah
Aynen kuzum tek istediğim o rabbimden. Hayırlısı bakalım artık :))INŞALLAH kuzum kurban olduğum ALLAH geri çevirmez dualarimizi. Aynen bde asker lik için ciddi anlamda yorum yapanlar çok düşsün die bde kendine oy verilsin die de yapabilir yapsn da ne olur sa olsn:)
AYNEN balım HAYIRLI siyla olur INŞALLAH yaa:))Aynen kuzum tek istediğim o rabbimden. Hayırlısı bakalım artık :))
Sevdicegimi aradım şimdi perşembe günü telefonu geliyormuş eheh :)))AYNEN balım HAYIRLI siyla olur INŞALLAH yaa:))
Sevindim adınıza kuzum gözün aydin:) snra dedmi hiç askerlık düşmesi için komutanlari bsey diyormu daha:)Sevdicegimi aradım şimdi perşembe günü telefonu geliyormuş eheh :)))
Konuştuk onuda konuştuk geldiğim ilk günden beri konusuluyor zaten tek kademeli sistemmi neymiş ona gecilecekmis kısa dönem yapanlarda uzun dönemlerde 9 ay olacakmış bizimkilere de vuracak öyle birşey olursa :)))Sevindim adınıza kuzum gözün aydin:) snra dedmi hiç askerlık düşmesi için komutanlari bsey diyormu daha:)
Ay hadi INŞALLAH kuzum yaaa öf heycan yapıyorum şimdiden bide olmazsaKonuştuk onuda konuştuk geldiğim ilk günden beri konusuluyor zaten tek kademeli sistemmi neymiş ona gecilecekmis kısa dönem yapanlarda uzun dönemlerde 9 ay olacakmış bizimkilere de vuracak öyle birşey olursa :)))
İki ihtimalede hazırla kendini kuzum ben öyle yapıyorumAy hadi INŞALLAH kuzum yaaa öf heycan yapıyorum şimdiden bide olmazsa
İki turluyede hazırla kendini kuzum ben öyle yapıyorumQUOTE="kamuhe, post: 39877133, member: 636706"]Ay hadi INŞALLAH kuzum yaaa öf heycan yapıyorum şimdiden bide olmazsa
Aynen balım çok ta heycan yapmaym gerçi Mayıs kadar heycan yapsam da olmasa da geriye 3 ay kalıyor pek bse kalmaz çok şükür :)[/QUOTE]İki turluyede hazırla kendini kuzum ben öyle yapıyorumöyle yada böyle beklicez
Benim kalıyor amaAynen balım çok ta heycan yapmaym gerçi Mayıs kadar heycan yapsam da olmasa da geriye 3 ay kalıyor pek bse kalmaz çok şükür :)
Senin mayısta kaç ayin kalıyor kuzum[/QUOTE]Benim kalıyor ama((
Karıştı sohbet kuzum burdan cevapla istersen :)Sevindim adınıza kuzum gözün aydin:) snra dedmi hiç askerlık düşmesi için komutanlari bsey diyormu daha:)
8 ayim kalıyor daha kuzumSenin mayısta kaç ayin kalıyor kuzum
Şu 9 ay bi düşse hepimizin az kalırdı be kuzum[/QUOTE]8 ayim kalıyor daha kuzum
Valla öyle bitanem böyle bir habere çok ihtiyacımız var sen.yine iyisin benim an itibariyle 328 gün varŞu 9 ay bi düşse hepimizin az kalırdı be kuzum
tamam tatlım bılgısayrdn gırdım smdı daha rahat yazarımKarıştı sohbet kuzum burdan cevapla istersen :)
Bende geç yazıyorsun diye geç bakıyordum kusura bakma canım:)tamam tatlım bılgısayrdn gırdım smdı daha rahat yazarımtelden rahat yazılmıyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?