- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
-
- #3.921
aynen cnm oyle olmaasi lazm demek dogru yapmssn ama baya düşmüş ona sasrdm:)Sulus tarihini bugüne ayarliorum kendi atiyo çıkacağı tarihi 2programda da öyle oldu bilemedm ki. 08.08.2016da çıkması lazım degl mi
Tekrar yaptm başka programla. İzin falan sormuyo 366cikti 1gunu geçmiş kaldı 365.insanın psikolojisi bozulur ha. O ne öle ev kirası gibiaynen cnm oyle olmaasi lazm demek dogru yapmssn ama baya düşmüş ona sasrdm:)
hee vallaha cnm oyle bnm az pskolojm bozulmadi safak duserkenTekrar yaptm başka programla. İzin falan sormuyo 366cikti 1gunu geçmiş kaldı 365.insanın psikolojisi bozulur ha. O ne öle ev kirası gibi
kuzummm
bu kılo konusuna bende katlyorm bende egzersz yapacam :)Zamana bıraktım yeni yıla kadar saymicam. Hem yapacak çok iş var da yapacak adam yok :)
1.ise girilecek
2.adapte olunacak
3. Dört adet inatçı Yirmilik diş çektirilecek
4.dişe tel taktırılacak (köpek dislerim hafif çıkıntılı)
5.tüm vücut lazer yaptırılacak
6. Kilom boyuna gore normal ama sıkılasmak için düzenli egzersizler yapılacak
Oooooo
Ayyy kızlar yarama tuz bastinizbu kılo konusuna bende katlyorm bende egzersz yapacam :)
aynen kuzum yaa yedikleerme dikkat.edecem dedm dayanmdm snra yedm hep yapmam. lazm.hem diet.hem egzersz :)Ayyy kızlar yarama tuz bastinizaskeerim izne gelmeden önce beş ay düzenli egzersiz Le harika olan ben suan yine başa döndüm ya valla kadın olmak çok zor hee
Ayyy kızlar yarama tuz bastinizaskeerim izne gelmeden önce beş ay düzenli egzersiz Le harika olan ben suan yine başa döndüm ya valla kadın olmak çok zor hee
aynen kuzum yaa yedikleerme dikkat.edecem dedm dayanmdm snra yedm hep yapmam. lazm.hem diet.hem egzersz :)
Evet zor ama şuan onlar bizden daha zor durumda yamesaj attim AC misin söylendiği kadar kötü mu yemekler falan, evet dedi morali de bozuk gibi mutsuz haliyle. Ben napim şimdi boğazmdan geçer mi artık bişi.. Çok mutsuzm
Bebeğimm :)kuzummm
Su icsem yarıyor yahu bıktım
Bebeğim üzülme lütfen daha kaçıncı gecesi ki bu çok normal benimki ilk günlerinde ben neden geldim modundan cikamamisti ama alisiyorlar
Onceden hep beraber miydiniz canim insan zamanla alışıyo da ben önceden de ayri kalmaya alışıktım zorlanmadımÖyle mi dersin
Çok garip geliyo bana sanki hala aynı sehirdeyiz
Onceden hep beraber miydiniz canim insan zamanla alışıyo da ben önceden de ayri kalmaya alışıktım zorlanmadım
Insallah gorcez o gunleri canim benimkide farkli sehirdeydi 1.5 senedir 4 5 ay gorusemiyoduk 2 fun zor oldu agladim falan ama alistim simdi insallah sende alisirsin:)Sürekli beraber değildik gecen yillardan gorusemedigimiz zamanlar oldu 4 5ay bile olurdu. zaten haftaici calisiyodu benmde ailevi problemler kpss çalışmaları falan pek cikamiyodum.. Ve belirsizlik vardı ne olcak böyle falan.. Hayirlisiyla gönderdik geldiği günleri gorebilsem bi de sağ salim
Yuruyus yaptım evlerinin önünden geçtim o aradı yarın hastaneye gidicekmis sagligi iyi olanlari komando olarak seçiceklermis. İsteğe bağlı mi bu dicem değildir sanırım.. 3yil muhasebe tecrübesi var yazıcı olsun isterdik ama bizim irademize bağlı değil galibaInsallah gorcez o gunleri canim benimkide farkli sehirdeydi 1.5 senedir 4 5 ay gorusemiyoduk 2 fun zor oldu agladim falan ama alistim simdi insallah sende alisirsin:)
Evet başta öyle geliyor kuzum ama alisacaksin oncedende cok gorusmeseniz bile bu cok farkli asker de olduğunu bilmek .. Ayy suan ilk asker e gittiği sabahi hatırladım yolcu ettik ben okula geçtim o gün resmen gözyaşları bütün gün gozlerimin ucunda durdu akşam kendimi eve zor attım kapıyı kapat kapamaz hüngür hüngür aglamistimÖyle mi dersin
Çok garip geliyo bana sanki hala aynı sehirdeyiz
Evet başta öyle geliyor kuzum ama alisacaksin oncedende cok gorusmeseniz bile bu cok farkli asker de olduğunu bilmek .. Ayy suan ilk asker e gittiği sabahi hatırladım yolcu ettik ben okula geçtim o gün resmen gözyaşları bütün gün gozlerimin ucunda durdu akşam kendimi eve zor attım kapıyı kapat kapamaz hüngür hüngür aglamistimdiğer günler miktarı azalsada hala bile Ağlıyorum arada sırada .. ama inan bana şafak biraz azalsin moraliniz düzelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?