• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

aynen cnm oyle olmaasi lazm demek dogru yapmssn ama baya düşmüş ona sasrdm:)
Tekrar yaptm başka programla. İzin falan sormuyo 366cikti 1gunu geçmiş kaldı 365.insanın psikolojisi bozulur ha. O ne öle ev kirası gibi

Zamana bıraktım yeni yıla kadar saymicam. Hem yapacak çok iş var da yapacak adam yok :)

1.ise girilecek
2.adapte olunacak
3. Dört adet inatçı Yirmilik diş çektirilecek
4.dişe tel taktırılacak (köpek dislerim hafif çıkıntılı)
5.tüm vücut lazer yaptırılacak
6. Kilom boyuna gore normal ama sıkılasmak için düzenli egzersizler yapılacak

Oooooo

Zamana bıraktım yeni yıla kadar saymicam. Hem yapacak çok iş var da yapacak adam yok :)

1.ise girilecek
2.adapte olunacak
3. Dört adet inatçı Yirmilik diş çektirilecek
4.dişe tel taktırılacak (köpek dislerim hafif çıkıntılı)
5.tüm vücut lazer yaptırılacak
6. Kilom boyuna gore normal ama sıkılasmak için düzenli egzersizler yapılacak

Oooooo
bu kılo konusuna bende katlyorm bende egzersz yapacam :)

Ayyy kızlar yarama tuz bastiniz :KK53: askeerim izne gelmeden önce beş ay düzenli egzersiz Le harika olan ben suan yine başa döndüm ya valla kadın olmak çok zor hee :KK11:
aynen kuzum yaa yedikleerme dikkat.edecem dedm dayanmdm snra yedm hep yapmam. lazm.hem diet.hem egzersz :)

Ayyy kızlar yarama tuz bastiniz :KK53: askeerim izne gelmeden önce beş ay düzenli egzersiz Le harika olan ben suan yine başa döndüm ya valla kadın olmak çok zor hee :KK11:

Evet zor ama şuan onlar bizden daha zor durumda ya:( mesaj attim AC misin söylendiği kadar kötü mu yemekler falan, evet dedi morali de bozuk gibi mutsuz haliyle. Ben napim şimdi boğazmdan geçer mi artık bişi.. Çok mutsuzm

aynen kuzum yaa yedikleerme dikkat.edecem dedm dayanmdm snra yedm hep yapmam. lazm.hem diet.hem egzersz :)

Su icsem yarıyor yahu bıktım :KK53:

Evet zor ama şuan onlar bizden daha zor durumda ya:KK43: mesaj attim AC misin söylendiği kadar kötü mu yemekler falan, evet dedi morali de bozuk gibi mutsuz haliyle. Ben napim şimdi boğazmdan geçer mi artık bişi.. Çok mutsuzm

Bebeğim üzülme lütfen daha kaçıncı gecesi ki bu çok normal benimki ilk günlerinde ben neden geldim modundan cikamamisti ama alisiyorlar :21:

Su icsem yarıyor yahu bıktım :KK53:

Bebeğim üzülme lütfen daha kaçıncı gecesi ki bu çok normal benimki ilk günlerinde ben neden geldim modundan cikamamisti ama alisiyorlar :21:

Öyle mi dersin :(
Çok garip geliyo bana sanki hala aynı sehirdeyiz

Onceden hep beraber miydiniz canim insan zamanla alışıyo da ben önceden de ayri kalmaya alışıktım zorlanmadım

Sürekli beraber değildik gecen yillardan gorusemedigimiz zamanlar oldu 4 5ay bile olurdu. zaten haftaici calisiyodu benmde ailevi problemler kpss çalışmaları falan pek cikamiyodum.. Ve belirsizlik vardı ne olcak böyle falan.. Hayirlisiyla gönderdik geldiği günleri gorebilsem bi de sağ salim

Sürekli beraber değildik gecen yillardan gorusemedigimiz zamanlar oldu 4 5ay bile olurdu. zaten haftaici calisiyodu benmde ailevi problemler kpss çalışmaları falan pek cikamiyodum.. Ve belirsizlik vardı ne olcak böyle falan.. Hayirlisiyla gönderdik geldiği günleri gorebilsem bi de sağ salim
Insallah gorcez o gunleri canim benimkide farkli sehirdeydi 1.5 senedir 4 5 ay gorusemiyoduk 2 fun zor oldu agladim falan ama alistim simdi insallah sende alisirsin:)

Insallah gorcez o gunleri canim benimkide farkli sehirdeydi 1.5 senedir 4 5 ay gorusemiyoduk 2 fun zor oldu agladim falan ama alistim simdi insallah sende alisirsin:)
Yuruyus yaptım evlerinin önünden geçtim o aradı yarın hastaneye gidicekmis sagligi iyi olanlari komando olarak seçiceklermis. İsteğe bağlı mi bu dicem değildir sanırım.. 3yil muhasebe tecrübesi var yazıcı olsun isterdik ama bizim irademize bağlı değil galiba

Öyle mi dersin :KK43:
Çok garip geliyo bana sanki hala aynı sehirdeyiz
Evet başta öyle geliyor kuzum ama alisacaksin oncedende cok gorusmeseniz bile bu cok farkli asker de olduğunu bilmek .. Ayy suan ilk asker e gittiği sabahi hatırladım yolcu ettik ben okula geçtim o gün resmen gözyaşları bütün gün gozlerimin ucunda durdu akşam kendimi eve zor attım kapıyı kapat kapamaz hüngür hüngür aglamistim :KK42:diğer günler miktarı azalsada hala bile Ağlıyorum arada sırada .. ama inan bana şafak biraz azalsin moraliniz düzelecek:KK74:

Evet başta öyle geliyor kuzum ama alisacaksin oncedende cok gorusmeseniz bile bu cok farkli asker de olduğunu bilmek .. Ayy suan ilk asker e gittiği sabahi hatırladım yolcu ettik ben okula geçtim o gün resmen gözyaşları bütün gün gozlerimin ucunda durdu akşam kendimi eve zor attım kapıyı kapat kapamaz hüngür hüngür aglamistim :KK42:diğer günler miktarı azalsada hala bile Ağlıyorum arada sırada .. ama inan bana şafak biraz azalsin moraliniz düzelecek:KK74:

Kurban bayramında gelecek Allah'ın izniyle. O zamana 40gun falan dusuyoruz sanırım. Net gün saymak yerine böyle mantıklı sanırım. Sonra yılbaşıni sayarm sonra bahar..

Back