- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
-
- #3.901
ALLAH kavstrsn cnm.. benm teyzmn esi hatay li cok ii bi yer icini ferah tut skma canini uzun donemmiben de aranizdayimşimdi ustalık yeri belli oldu hatay iskenderun hatay yolu gozleyen var mi aranizda nasil bir yer ((
kuzzmmm naslsnKiyamam
Biri vardi ama kimdi unuttum ya
ALLAH kavustursun uzun donemmi? ilk basta zor gelir alisirsn snraAh aah benim sevdiceğim de gitti askere bugün teslim oldu ve ben şimdiden çok özledim
uzun donemmi cnm? ALLAH kavustursun üzülmeVe ben yolladım. Yarın başlıyor safagimiz. Hayırlısı olsun yolu açık olsun hepsinin inşallah
evet canim uzun donem... bahriyeli falan olursa nasıl görüşcezALLAH kavstrsn cnm.. benm teyzmn esi hatay li cok ii bi yer icini ferah tut skma canini uzun donemmi
ALLAH kavustrsn cnm.bzm gbi izinden izne iste bende gidemedm hic cnm iznimzde btti malesef bzmde .s cok ozledmevet canim uzun donem... bahriyeli falan olursa nasıl görüşcez
ALLAH kavustursun. aynen sayma azalnca saymaya basla bn hata ettım bastan saynca smdı sayılardan tıksınyorumTeslim oldu balım... Kırgın gitme bana her şey daha güzel olacak dedim.inşallah olacak..
Zaman bugünden itibaren bizim için geçecek artık. Ama yıl sonuna kadar saymamayi dusunuyorum geçmez gibi geliyor öyle.
arar anksorluden cnm sira var tabi baya kendne sra gelrse ama arar anksrluden merk etme valla ilk zamanlr gece uyanyordm zoruma gidyordu agliyordm ne gunler gecrdm bi ben bi ALLAH bilir snra alstmNetten ilk gün nasl geçer DİE okudum ama işlemler daha bitmemiştir di mi. 3de aşı vurulacak uf hiç sevmez
Bugün konuşamayiz galiba ya da acemilik donemnde?
arar anksorluden cnm sira var tabi baya kendne sra gelrse ama arar anksrluden merk etme valla ilk zamanlr gece uyanyordm zoruma gidyordu agliyordm ne gunler gecrdm bi ben bi ALLAH bilir snra alstm
hep aranzda olacam kuzum askerm gelse.dahi arnzda olcam hep:)silemm yine aramizdasin şükür canım :)
bi sekilde ulasir sanaa canim. aynen zaman geciyor hemen cok sukur darsi bitirmelerne olsun:)Sanmıyorum aramaz askercel kullandirirlarsa ordan yazar belki ilk fırsatta yazicam demişti.
Hala inanmıyorum ki ben.askerlik belirsiz derken şuan gitmiş olmasına inanmıyorum zaman gerçekten geçiyormuş
bi sekilde ulasir sanaa canim. aynen zaman geciyor hemen cok sukur darsi bitirmelerne olsun:)
sevndm cnm MASSALLAH :) yol izni olyor dusyor o yüzden cnm ama o kadr dusmemesi lazm ya anlamadm yanls.hesaplams olabilirsn belki9bucuk gibi asker hattından mesaj attı canlar. Çok mutlu oldum.. Teknolojinin,imkânların gözünden opeyim.. Nerde ataların dedelerin 2,3,5yil habersizce aydan aya mektupla yaptığı askerlik nerde şimdiki telefonlu askerlik. Aman Nazar değmesin hep böyle devam etsin inşallah,her gün konusabilelim..
Bi de bu şafak meselesini anlamadım net 365 gün yok şuan 341 çıkıyor hiç izin kullanmadan, 24gun izin olduğunda tam 365oluyor. Değisikmis,meselenin içinde olunca bi başka oluyomus
sevndm cnm MASSALLAH :) yol izni olyor dusyor o yüzden cnm ama o kadr dusmemesi lazm ya anlamadm yanls.hesaplams olabilirsn belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?