- 11 Şubat 2014
- 235
- 40
- 28
- 34
- Konu Sahibi brave love
- #3.881
Hiç anlam veremiyorum ben neden yapılırki eğlence :)Yok cnmm :) :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç anlam veremiyorum ben neden yapılırki eğlence :)Yok cnmm :) :)
Gitsin görür o eğlenceyiiiii :)Hiç anlam veremiyorum ben neden yapılırki eğlence :)
Hani son kez bi kurtlarimi döküverem mi amaç yaniGitsin görür o eğlenceyiiiii :)
az kaldi cnm ya cok sukur :)87 plakalara geçmeye son 6
kuzumm naslsnBen seni yalniz birakmam merak etme ayy deme öyle demeee kiz
Iyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsınkuzumm naslsn
aa gitti dmi kiz ALLAH kavustrsn cnm bnm uzulme ilk boslukta hssedcn kendni alisrsn snraIyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın
Amin canim amin cümlemizi kavuştursunaa gitti dmi kiz ALLAH kavustrsn cnm bnm uzulme ilk boslukta hssedcn kendni alisrsn snra
Benimkide dün teslim oldu allah yardimcimiz olsun canim alisicaz artik bende ozledim cokAh aah benim sevdiceğim de gitti askere bugün teslim oldu ve ben şimdiden çok özledim
Amin canim hayirlisiyla sag salim teskereyi alio kavusmayi nasip etsin :)2.konu var bi şafak panosu bi de bura hangsne yazsam DİE dusunuyorum hep ikisini de yaziyor um:)
8agustostan itibaren ben de asker yareniyim.. Allah hepsini korusun inşallah
Insallah oyle olur canim :) konusamamak en zoruBitirenler gdiyo başlayanlar geliyo :) bu kış boyu burdayiz desenize. Eylül geçse bi sonra günler kisayken anlamayiz gibi geliyo
Insallah oyle olur canim :) konusamamak en zoru
Aynen canim senin uzun donemmiydiÇok.ama geçecek bi şekilde..mecbur
Evet uzunAynen canim senin uzun donemmiydi
KiyamamEvet uzun
Biri vardi ama kimdi unuttum yaben de aranizdayim şimdi ustalık yeri belli oldu hatay iskenderun hatay yolu gozleyen var mi aranizda nasil bir yer ((
AMIN cnm alisirsn ilk zor olur ama :) sonrasi alisyor insan2.konu var bi şafak panosu bi de bura hangsne yazsam DİE dusunuyorum hep ikisini de yaziyor um:)
8agustostan itibaren ben de asker yareniyim.. Allah hepsini korusun inşallah