- 11 Şubat 2014
- 235
- 40
- 28
- 34
- Konu Sahibi brave love
- #3.961
Tunik falan dikiyoryz canim :)ne dikisi canm :) bnde tv ye baknyorm kuzum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tunik falan dikiyoryz canim :)ne dikisi canm :) bnde tv ye baknyorm kuzum:)
ne guzel bn severm tinikleri:) elinze saglk kuzumTunik falan dikiyoryz canim :)
ne guzel bn severm tinikleri:) elinze saglk kuzum
bende iyiym cok sukur aynen ya sehtler cok olyor hala cnm sklyor of bi bitrseler askerligi daha cok var cnm sklyorİyiyim canım şükür sen napysun? Haberler yüreğimi sızlatıyor Allahm korusun tüm askerlerimizi polislerimizi
M e g g amin canım hayırlısıyle sağ salim gelecek hepsibende iyiym cok sukur aynen ya sehtler cok olyor hala cnm sklyor of bi bitrseler askerligi daha cok var cnm sklyor
INSALLAH durulsa olaylar durulmuyordaM e g g amin canım hayırlısıyle sağ salim gelecek hepsi
Maalesef canımINSALLAH durulsa olaylar durulmuyorda
hayırlısı olsun cnmMaalesef canım
Amin canimhayırlısı olsun cnm
safak kac :)Amin canim
Bugün 164 senin :)safak kac :)
83 benimde:)Bugün 164 senin :)
Illeri saymaya iki günün kalmis ne guzel :)83 benimde:)
darisi sana kuzum gecmio gbi geliyor hala:)Illeri saymaya iki günün kalmis ne guzel :)
ALLAH kavustursun çok zor bi süreç gercekten bi muddet snnra alısyor insan. uzun donemmi ?demin yolcu ettim askerimi ustalığa... boşlukta gibiyim...
evet canım uzun dönem...ALLAH kavustursun çok zor bi süreç gercekten bi muddet snnra alısyor insan. uzun donemmi ?
benimde uzun dönem azalyor dert etme:) safak kaç cnmevet canım uzun dönem...
gececk kuzum uzme tatli canini bnde cok ozledm elmzde sabretmektn beklmktn bska carmz yok kuzum gececk buda inşallahYa artık bitsin nolur ya nolur özledim çok özledim elimden bir şey gelmiyor .. kafayı yicem inanılmaz gerginim gerçekten saçma sapan triplere giriyorum saçma şeylere kiriliyorum belki saçma değil ama sırf o kizmasin etmesin bunalmasin diye hep içime atıyorum .. ya bi beş dk sadece beş dk sarilsam nolur ki koskoca 81 gün oldu koklamiyorum opmuyorum sarilmiyorum ve daha 78 gün var