• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

Kurban bayramında gelecek Allah'ın izniyle. O zamana 40gun falan dusuyoruz sanırım. Net gün saymak yerine böyle mantıklı sanırım. Sonra yılbaşıni sayarm sonra bahar..
Aynı bizim gibisiniz bende daha öncede dedim ya öyle yapiyodum ama yine de sayiyodum da işte özellikle o belirledigim günü bekliyodum moral oluyor cidden canimbenm hatta şimdi bugün diyorum aşkım ben 2 kez daha kontör attircam geleceksin sen iki kez daha fatura odiceksin :KK48:.. kafa iyice uçtu :confused: ama öyle böyle cidden vakit geçiyor ya sen üzme tatlı canını yeter ki keyfi iyi olsun

Aynı bizim gibisiniz bende daha öncede dedim ya öyle yapiyodum ama yine de sayiyodum da işte özellikle o belirledigim günü bekliyodum moral oluyor cidden canimbenm hatta şimdi bugün diyorum aşkım ben 2 kez daha kontör attircam geleceksin sen iki kez daha fatura odiceksin :KK48:.. kafa iyice uçtu :confused: ama öyle böyle cidden vakit geçiyor ya sen üzme tatlı canını yeter ki keyfi iyi olsun

Usta birligi durumu bi belli olsa. İstemeyeni komando yapmasalar, ne kadar verim alınabilir ki

Sürekli beraber değildik gecen yillardan gorusemedigimiz zamanlar oldu 4 5ay bile olurdu. zaten haftaici calisiyodu benmde ailevi problemler kpss çalışmaları falan pek cikamiyodum.. Ve belirsizlik vardı ne olcak böyle falan.. Hayirlisiyla gönderdik geldiği günleri gorebilsem bi de sağ salim
uzun sure gorusemiyorduk bile diyordun cnm zorluk cekmezsn askerlik icin yeterki canini skma zaman hemen geciyor

Aa gecmis olsun canim noldu sana eski bi corabini sirkeye batir giy aliyo atesini :) oyaliyorum kendimi biseylerle hep canim iyi o da cok sukur bugun 3 kere konustuk :) sen nasilsin senin asker ne alemde :)
delimsn kz eski corabini diyon kokar smdo makinede yikanmdi dha :D bde sirkeye batr diyon sıkıp icim mi bide :D ne olsun kuzum bnde idare eder sevndm adina aman ALLAH bozmasn arasn hep:) bnmkde ne olsun kuzum ya cni sskkn safaktan azalldkca cogalyor diyor hep:)

delimsn kz eski corabini diyon kokar smdo makinede yikanmdi dha :KK70: bde sirkeye batr diyon sıkıp icim mi bide :KK70: ne olsun kuzum bnde idare eder sevndm adina aman ALLAH bozmasn arasn hep:) bnmkde ne olsun kuzum ya cni sskkn safaktan azalldkca cogalyor diyor hep:)
Eski yirtik atmak uzere oldugun bi corap kiz yap at sonra amaaan sende atesini basina topla madem alnina islak bez koyupta:D amin canim amin :) kiyamam ya zor geliyodur artik benimkinin safaktan haberi yok dun 4 fun oldu bile dedim hadi ya o kadar oldu mu diyo :D

Eski yirtik atmak uzere oldugun bi corap kiz yap at sonra amaaan sende atesini basina topla madem alnina islak bez koyupta:KK70: amin canim amin :) kiyamam ya zor geliyodur artik benimkinin safaktan haberi yok dun 4 fun oldu bile dedim hadi ya o kadar oldu mu diyo :KK70:
saka yaotm kz kattm bez kafama .d ya zamman geciyor cnm zorlanmazsn fazla:) bde kisin gunler.kisaldi ya hemen gecer:)

Back