- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
- #3.861
nasl olim canim ayni safk dusmece özlem cok cnm aklyor o yuzden deİyiyiiimmm kuzucum sen :) :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasl olim canim ayni safk dusmece özlem cok cnm aklyor o yuzden deİyiyiiimmm kuzucum sen :) :)
Çooook zor canım çooooook bende artık çok özledim zaman da geçmiyonasl olim canim ayni safk dusmece özlem cok cnm aklyor o yuzden de
of of izinlerde btti daha gelmicek ya nasl dayncm blmyrm cnm aynen zaman da gecmiyor cok sinr olyormÇooook zor canım çooooook bende artık çok özledim zaman da geçmiyo
Canm izinler olsa bile şu an iptal edildiof of izinlerde btti daha gelmicek ya nasl dayncm blmyrm cnm aynen zaman da gecmiyor cok sinr olyorm
kz onda oyle bsey yok ama anlamdm ha ben nyse sen gene gorusrsn hep iptl kalmicak ya iznler :) skma caniniCanm izinler olsa bile şu an iptal edildi
İnşalllah canııımkz onda oyle bsey yok ama anlamdm ha ben nyse sen gene gorusrsn hep iptl kalmicak ya iznler :) skma canini
Oyle valla simdiden ozluyorum tamam tamam oyle yapayımiyi ettn kiz gideck sarl tabi ozlem cok kotu bsey ya. olsun isinsin telin dinlendrrsin
simdiden ozluyon yok daha neler biz napalm damdan atliyalm.o haldeOyle valla simdiden ozluyorum tamam tamam oyle yapayım
Atla len napiyim ya keske hep yanimda olabilseydi yetmiyo saatlersimdiden ozluyon yok daha neler biz napalm damdan atliyalm.o halde
dandik tel kullanyorm cnm benm whatsabm yok bosa demiyorz burya gelin die .dÇok konuşma numaranı yaz kız mesaj at silemm
gittgnde gorecm seni bakim damdan kim atlicak .dAtla len napiyim ya keske hep yanimda olabilseydi yetmiyo saatler
Ben seni yalniz birakmam merak etme ayy deme öyle demeee kizgittgnde gorecm seni bakim damdan kim atlicak .d
saka yaptm kz ciddiye alma hemen .dBen seni yalniz birakmam merak etme ayy deme öyle demeee kiz
Yok kiz ciddiye almadimsaka yaptm kz ciddiye alma hemen .d
farkettim aferim sali gunu kacda gidiyor askern kuzumYok kiz ciddiye almadim
Maşallah daha bitiremediler mi :)Burdada asker eğlencesi varrrrr saat 7'den beri :)
Yok cnmm :) :)Maşallah daha bitiremediler mi :)