- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
-
- #3.721
ay hemen gecse zaman ya puffBende bi gorsem o günleri :) aynen komikmiş valla
O yuzden dedim zaten
Tabi sizin az şafağınızgoogle den buldum ne guldum amaagustosta btse rahatlarz o zaman kuzum ya
Insallah cancazim : ) biter biter 9 ay nasil gecti bak :)google den buldum ne guldum amaagustosta btse rahatlarz o zaman kuzum ya
aynen dha dun gbi havaalanina braktm bak 1ay gecti aradan gecer ALLAHin iznyle artk izinlerde btti teskere bekliyrz:)Insallah cancazim : ) biter biter 9 ay nasil gecti bak :)
HeheBende bi gorsem o günleri :) aynen komikmiş valla
O yuzden dedim zaten
neresi az kz bana cok gelyorTabi sizin az şafağınız
Benim sizin şafağın 2 katı amaneresi az kz bana cok gelyor
aynen dha dun gbi havaalanina braktm bak 1ay gecti aradan gecer ALLAHin iznyle artk izinlerde btti teskere bekliyrz:)
Du bakim
Kiyamam canim ya ama sonra hep yaninda olacak bak onu düşün :)bennimki izinleri sinavlari için kullandi. Hiç yanima gelemedi. 12 ay hasret birakacak illa kendile düdük
At mı baska ne var iyice bakDu bakimat görüyorum sende iyi iyiiii :),
Onunla avutuyorum kendimi zatenKiyamam canim ya ama sonra hep yaninda olacak bak onu düşün :)
At mı baska ne var iyice bak
kiyamam ya az kaldi kuzum cok sukur az sabretbennimki izinleri sinavlari için kullandi. Hiç yanima gelemedi. 12 ay hasret birakacak illa kendile düdük
Hala çok diyor. Delirtecek bu kız benineresi az kz bana cok gelyor
ne var bilyonmu bi sevdgn haftaya uzaga gidyor carsambami desm persmbemi desm yok yok saliOnunla avutuyorum kendimi zaten
Bi de gelinlik görüyorum
At avrat silahyeterince açık mi
he kiz cok imrenirdm ikili rakam sayanlara bu sefer ben sayyrm gene cok grlyor .d bu arada haticeye yazyordm o fal durumunu sana gnderdm yanlslkla hahaHala çok diyor. Delirtecek bu kız beni
aynen 180mi sayacn kiz sen .dBenim sizin şafağın 2 katı ama
Aaa üzülmek yok canım hadi ama :) çok açık oldu buda kızOnunla avutuyorum kendimi zaten
Bi de gelinlik görüyorum
At avrat silahyeterince açık mi
anlar o bicirikhe kiz cok imrenirdm ikili rakam sayanlara bu sefer ben sayyrm gene cok grlyor .d bu arada haticeye yazyordm o fal durumunu sana gnderdm yanlslkla haha
aynen imrenyorm valla saymcm artk safagi senin gbi yapacam .danlar o bicirikbak şimdi de tek hanelilere imreniyorsun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?