- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
- #3.761
dimi domi.haklisnOooo bravo bu senin için büyük bi adım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dimi domi.haklisnOooo bravo bu senin için büyük bi adım
hemen gecermi dersin kuzum off gecmiyor kz bana ay sevndm kuzum burda saysana dugun safagni :)
:) ayy en ozel ve guzelide bu duygu sanirim
Amin cnm ins ortalik biraz karisik ya ondan daha bi gerginiz o kdr :/
Allah bi yastikta kocamayi nasip etsin inşallah ya çok sevindim adına siger kizlari bilmiyorum da ben evlenene kadar çoluk çocuğa karisirsin sen :)
Hii anladım Allah kolaylık versinnickten belli değil mi canım okul öncesi öğretmenliği ama devlette öğretmenlik mi üni de öğretmenlik mi o konuda kararsızım çok
Bitiyor canım merak etme. Biraz psikolojini sağlam tut. Sevgilinin moralini sen iyileştireceksin : ) Onların bize çok ihtiyacı var şu günlerde helebu zor dönem ne zaman bitecekk 7 24 hep aynı şeyleri düşünüyorum :'(
funfb silemm @okuloncecimuallime
napcazzz yaa nası bitcek bu 90 gün bu haldeeee3 asker daha şehit :'( bitsin artık şu şerefsizlerin kökü kurusun.
Çok şükür bizimkiler iyi yerde . Allah sınırda olanlara sabır versin ileride biz de oralara gidicez. Düşünmek bile istemiyorum o günleri. Inşallah bugünler de bitecek :)napcazzz yaa nası bitcek bu 90 gün bu haldeeee
Aaaa neresiydibenimki sınırda
moralini yuksek tut canim geciyor oyoede bylede uzme kendini sevdiceginidebu zor dönem ne zaman bitecekk 7 24 hep aynı şeyleri düşünüyorum :'(
funfb silemm @okuloncecimuallime
merhaba kaçak:)Merhabaaa yarenler
Nasılsın güzelllikmerhaba kaçak:)
merhabaMerhabaaa yarenler
fena degl tatlm safak dusmece saymyrm bu aralar.gerci.saynca gecmiyor:) sen naslsn safak ne durumda:)Nasılsın güzelllik
Saymıyorumm hayatmmm ama 158 falan olması gerekiyo :) :) İzinler iptal diyorlar onunla uğraşıyoruzfena degl tatlm safak dusmece saymyrm bu aralar.gerci.saynca gecmiyor:) sen naslsn safak ne durumda:)
neyse azalms :) aynen iznler.iptal deniyor cogu yerlerde bu arada remde cok.gzl ALLAH mutlu etsn:)Saymıyorumm hayatmmm ama 158 falan olması gerekiyo :) :) İzinler iptal diyorlar onunla uğraşıyoruz
Teşekkür ederimmm canımcım senin de resim çok hoş :) :) Allah askerlerimize yardım etsin ve bi an önce kavuşalııımmm :)neyse azalms :) aynen iznler.iptal deniyor cogu yerlerde bu arada remde cok.gzl ALLAH mutlu etsn:)
bende tesekkur.ederm canim ♡ :) AMIN bi an once kavusalm INSALLAH:)Teşekkür ederimmm canımcım senin de resim çok hoş :) :) Allah askerlerimize yardım etsin ve bi an önce kavuşalııımmm :)