- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
- #3.761
dimi domi.haklisnOooo bravobu senin için büyük bi adım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dimi domi.haklisnOooo bravobu senin için büyük bi adım
![]()
hemen gecermi dersin kuzum off gecmiyor kz bana ay sevndm kuzum burda saysana dugun safagni :)
:) ayy en ozel ve guzelide bu duygu sanirim
Amin cnm ins ortalik biraz karisik ya ondan daha bi gerginiz o kdr :/
Allah bi yastikta kocamayi nasip etsin inşallah ya çok sevindim adına siger kizlari bilmiyorum da ben evlenene kadar çoluk çocuğa karisirsin sen :)
Hii anladım Allah kolaylık versinnickten belli değil mi canımokul öncesi öğretmenliği ama devlette öğretmenlik mi üni de öğretmenlik mi o konuda kararsızım çok
Bitiyor canım merak etme. Biraz psikolojini sağlam tut. Sevgilinin moralini sen iyileştireceksin : ) Onların bize çok ihtiyacı var şu günlerde helebu zor dönem ne zaman bitecekk 7 24 hep aynı şeyleri düşünüyorum :'(
funfb
silemm @okuloncecimuallime
napcazzz yaa nası bitcek bu 90 gün bu haldeeee3 asker daha şehit :'( bitsin artıkşu şerefsizlerin kökü kurusun.
Çok şükür bizimkiler iyi yerde . Allah sınırda olanlara sabır versinnapcazzz yaa nası bitcek bu 90 gün bu haldeeee
Aaaa neresiydibenimki sınırda![]()
moralini yuksek tut canim geciyor oyoede bylede uzme kendini sevdiceginidebu zor dönem ne zaman bitecekk 7 24 hep aynı şeyleri düşünüyorum :'(
funfb
silemm @okuloncecimuallime
merhaba kaçak:)Merhabaaa yarenler
Nasılsın güzelllikmerhaba kaçak:)
merhabaMerhabaaa yarenler
fena degl tatlm safak dusmece saymyrm bu aralar.gerci.saynca gecmiyor:) sen naslsn safak ne durumda:)Nasılsın güzelllik![]()
Saymıyorumm hayatmmm ama 158 falan olması gerekiyo :) :) İzinler iptal diyorlar onunla uğraşıyoruzfena degl tatlm safak dusmece saymyrm bu aralar.gerci.saynca gecmiyor:) sen naslsn safak ne durumda:)
neyse azalms :) aynen iznler.iptal deniyor cogu yerlerde bu arada remde cok.gzl ALLAH mutlu etsn:)Saymıyorumm hayatmmm ama 158 falan olması gerekiyo :) :) İzinler iptal diyorlar onunla uğraşıyoruz
Teşekkür ederimmm canımcım senin de resim çok hoş :) :) Allah askerlerimize yardım etsin ve bi an önce kavuşalııımmm :)neyse azalms :) aynen iznler.iptal deniyor cogu yerlerde bu arada remde cok.gzl ALLAH mutlu etsn:)
bende tesekkur.ederm canim ♡ :) AMIN bi an once kavusalm INSALLAH:)Teşekkür ederimmm canımcım senin de resim çok hoş :) :) Allah askerlerimize yardım etsin ve bi an önce kavuşalııımmm :)