• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

A almilacemre senin gibi kapalı arkadaşım Karadeniz turu yaptılar eşiyle. Memleketlerini gördüler Bayburt u. Kuzum ben kapalı değilim ama sicaktan güneşten yaz dan nefret ediyorum. Hep kış olsa gik demem :D
silemm silemm sen de resmini degistirip durma :D gördük nişanlini tamam :D balayına Fethiye de tercih ediliyor ben seviyorum orayı.

A almilacemre senin gibi kapalı arkadaşım Karadeniz turu yaptılar eşiyle. Memleketlerini gördüler Bayburt u. Kuzum ben kapalı değilim ama sicaktan güneşten yaz dan nefret ediyorum. Hep kış olsa gik demem :KK70:
silemm silemm sen de resmini degistirip durma :KK70: gördük nişanlini tamam :KK70: balayına Fethiye de tercih ediliyor ben seviyorum orayı.
kiz kararszm hangi resmi katim die aaa ask olsun gorun die sirf degstrmyrm kz deli:)

A almilacemre senin gibi kapalı arkadaşım Karadeniz turu yaptılar eşiyle. Memleketlerini gördüler Bayburt u. Kuzum ben kapalı değilim ama sicaktan güneşten yaz dan nefret ediyorum. Hep kış olsa gik demem :KK70:
silemm silemm sen de resmini degistirip durma :KK70: gördük nişanlini tamam :KK70: balayına Fethiye de tercih ediliyor ben seviyorum orayı.
bende tur istiyorum aslında da balayında zor mu olur bilmiyorum :D bende baharı severim bahar çocuğu olduğumdan olsa gerek :D silemm silemm tamam yakışıyonuz güzel çıkmışınız anladık :P

Back