- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
- #3.721
ay hemen gecse zaman ya puffBende bi gorsem o günleri :) aynen komikmiş valla
O yuzden dedim zaten![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay hemen gecse zaman ya puffBende bi gorsem o günleri :) aynen komikmiş valla
Tabi sizin az şafağınızgoogle den buldum ne guldum amaagustosta btse rahatlarz o zaman kuzum ya
Insallah cancazim : ) biter biter 9 ay nasil gecti bak :)google den buldum ne guldum amaagustosta btse rahatlarz o zaman kuzum ya
aynen dha dun gbi havaalanina braktm bak 1ay gecti aradan gecer ALLAHin iznyle artk izinlerde btti teskere bekliyrz:)Insallah cancazim : ) biter biter 9 ay nasil gecti bak :)
HeheBende bi gorsem o günleri :) aynen komikmiş valla
neresi az kz bana cok gelyorTabi sizin az şafağınız![]()
Benim sizin şafağın 2 katı amaneresi az kz bana cok gelyor![]()
aynen dha dun gbi havaalanina braktm bak 1ay gecti aradan gecer ALLAHin iznyle artk izinlerde btti teskere bekliyrz:)
Du bakim
Kiyamam canim ya ama sonra hep yaninda olacak bak onu düşün :)bennimki izinleri sinavlari için kullandi. Hiç yanima gelemedi. 12 ay hasret birakacak illa kendile düdük
![]()
At mı baska ne var iyice bakDu bakimat görüyorum sende iyi iyiiii :),
Onunla avutuyorum kendimi zatenKiyamam canim ya ama sonra hep yaninda olacak bak onu düşün :)
At mı baska ne var iyice bak![]()
kiyamam ya az kaldi kuzum cok sukur az sabretbennimki izinleri sinavlari için kullandi. Hiç yanima gelemedi. 12 ay hasret birakacak illa kendile düdük
![]()
Hala çok diyor. Delirtecek bu kız benineresi az kz bana cok gelyor![]()
ne var bilyonmu bi sevdgn haftaya uzaga gidyor carsambami desm persmbemi desm yok yok saliOnunla avutuyorum kendimi zaten
Bi de gelinlik görüyorum
At avrat silahyeterince açık mi
![]()
he kiz cok imrenirdm ikili rakam sayanlara bu sefer ben sayyrm gene cok grlyor .d bu arada haticeye yazyordm o fal durumunu sana gnderdm yanlslkla hahaHala çok diyor. Delirtecek bu kız beni![]()
aynen 180mi sayacn kiz sen .dBenim sizin şafağın 2 katı ama![]()
Aaa üzülmek yok canım hadi ama :) çok açık oldu buda kızOnunla avutuyorum kendimi zaten
Bi de gelinlik görüyorum
At avrat silahyeterince açık mi
![]()
anlar o bicirikhe kiz cok imrenirdm ikili rakam sayanlara bu sefer ben sayyrm gene cok grlyor .d bu arada haticeye yazyordm o fal durumunu sana gnderdm yanlslkla haha![]()
aynen imrenyorm valla saymcm artk safagi senin gbi yapacam .danlar o bicirikbak şimdi de tek hanelilere imreniyorsun dimi
![]()