- 11 Şubat 2014
- 235
- 40
- 28
- 34
- Konu Sahibi brave love
-
- #3.701
öyle valla canım aceliğinde çok zorlanıcam kesinyaninda ya hemen gecer uzakta olunca zor gdcyor malesef ilk zamanlar zorlanrsn snra alisirsn canm uzulme
aaa sendemi kiz ustume gelmeyinbende tur istiyorum aslında da balayında zor mu olur bilmiyorumbende baharı severim bahar çocuğu olduğumdan olsa gerek silemm tamam yakışıyonuz güzel çıkmışınız anladık
Ayyyy ben daha istenmedim bileAMIN canim teskkr ederim ALLAH sizede en kisa zamanda nasip etsin Mutlu olalim heo brlikte INSALLAH
aynen canım güzel de araba yok işte o sıkıntı bakalım alırsa evlenene kadar başka bişey düşünmem direk turBilmiyorum onlar ikisi olduğu için pek zorluk çıkmadı. Baya keyifli gördüm. Arabaniz varsa sizin için de güzel olur. Geze geze balayı
Kesinlikleaynen canım güzel de araba yok işte o sıkıntı bakalım alırsa evlenene kadar başka bişey düşünmem direk tur
sana oynayalım bugün kızaaa sendemi kiz ustume gelmeyin
yalnız değilsin canım bende istenmedim daha ama asker dönüşü geleceklerAyyyy ben daha istenmedim bileo günler bana çooook uzak geliyor
ayne caim snraalisirsn zatenöyle valla canım aceliğinde çok zorlanıcam kesin
caniniz sagolsun ugrasan siz olun:) sizede MASSALLAH kuzumsana oynayalım bugün kızAllah nazarlardan saklasın tü tü tü
yalnız değilsin canım bende istenmedim daha ama asker dönüşü gelecekler
Bana daaaaaasana oynayalım bugün kızAllah nazarlardan saklasın tü tü tü
yalnız değilsin canım bende istenmedim daha ama asker dönüşü gelecekler
Sağol sende canım :)caniniz sagolsun ugrasan siz olun:) sizede MASSALLAH kuzum
Desene senin daha erkenBana daaaaaa
HihiSağol sende canım :)
Desene senin daha erkenkiskandim
sacmalama kiz ne kaldi gelmesine geldktn snra istenirsin ALLAHin iznyleAyyyy ben daha istenmedim bileo günler bana çooook uzak geliyor
Insallah canısı : ) bana stresi şimdiden bastığı için hiç gelmeyecek gibi hissediyorum o günlerisacmalama kiz ne kaldi gelmesine geldktn snra istenirsin ALLAHin iznyle
Amin canim istenmemiz nişanimiz evlenmemiz anne olmamiz hepsini göstersin allah inşallah:)Hihikiskanma velet inşallah sizi de görürüz
Gelir kiz gelir sayili zaman çabuk geçer saymaInsallah canısı : ) bana stresi şimdiden bastığı için hiç gelmeyecek gibi hissediyorum o günleri
HAYIRLISIYLA en guzeli olsun kuzum ya aynen azalnca safak uzun gelyor zaman:) profldeki yaziyi okusana benm ne komik .dInsallah canısı : ) bana stresi şimdiden bastığı için hiç gelmeyecek gibi hissediyorum o günleri
AhahahahaGelir kiz gelir sayili zaman çabuk geçer sayma
HeheHAYIRLISIYLA en guzeli olsun kuzum ya aynen azalnca safak uzun gelyor zaman:) profldeki yaziyi okusana benm ne komik .d
google den buldum ne guldum amaHeheokudum. Edepsiz çocuk dedigine bak sen
Bende bi gorsem o günleri :) aynen komikmiş vallaHAYIRLISIYLA en guzeli olsun kuzum ya aynen azalnca safak uzun gelyor zaman:) profldeki yaziyi okusana benm ne komik .d
O yuzden dedim zatenAhahahahasaymıyorum kizim o taktik bende zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?