- 12 Nisan 2015
- 332
- 100
- 18
- 33
- Konu Sahibi brave love
-
- #3.741
Tamam tamam üzülmüyorumAaa üzülmek yok canım hadi ama :) çok açık oldu buda kız
Ayyy nasıl da bildin kıızne var bilyonmu bi sevdgn haftaya uzaga gidyor carsambami desm persmbemi desm yok yok sali
Tabi kızım. Kafa rahat benim o konuda baksanaaynen imrenyorm valla saymcm artk safagi senin gbi yapacam .d
Hahah tabi önce diploma şartTamam tamam üzülmüyorum
Önce diploma görüyorum zaten 3 vakte kadar
Diplomasiz kıza koca yok bu devirde kızımHahah tabi önce diploma şart
ay valla bazen bırakayım diyorum kızıyo benimki de sanki bırakabilcemDiplomasiz kıza koca yok bu devirde kızımakıllı olun
Aferin ona kizsin tabiay valla bazen bırakayım diyorum kızıyo benimki de sanki bırakabilcem
Orasi oyle canim da vallahi bitirince napicam bilmiyorum kafamda hep deli sorularAferin ona kizsin tabiönce İstiklâl sonra istikbâl ! Unutmayin
Ben de geçtim o günlerdenOrasi oyle canim da vallahi bitirince napicam bilmiyorum kafamda hep deli sorular
tabiki canım :9 ama ben çok kararsızım ya şimdiden yds ales kpss hepsine çalışmam lazım ama hiç çalışasım yokBen de geçtim o günlerdensakin ol. Herşey olacağına varır canım :)
Senin bölüm ne canım o kadar sınava gireceksin ? :/tabiki canım :9 ama ben çok kararsızım ya şimdiden yds ales kpss hepsine çalışmam lazım ama hiç çalışasım yok
kz oyle yapmaya calsyrm ama bugunun safagni bilyorm unutamam ki safgi byle .d.dTabi kızım. Kafa rahat benim o konuda baksanaeheheee
nickten belli değil mi canımSenin bölüm ne canım o kadar sınava gireceksin ? :/
tahmin ettm kz bildm mi hahaha m.etme bzmkler teskere alsada gelcm.bn burya hep seninde 01 adana dedgni gorecm benm.memleketimi sayacan son olarak .dAyyy nasıl da bildin kıızyani bugun de bitti 178 oldu şafak
Şafak kelimesini unutmakla basla o zaman tatlımkz oyle yapmaya calsyrm ama bugunun safagni bilyorm unutamam ki safgi byle .d.d
tamam denerm.safak sayacnida sildim smdi .dŞafak kelimesini unutmakla basla o zaman tatlım
Oooo bravotamam denerm.safak sayacnida sildim smdi .d
inşallah canım önce siz sonra ben sonra da düğünlere şafak sayarız berabertahmin ettm kz bildm mi hahaha m.etme bzmkler teskere alsada gelcm.bn burya hep seninde 01 adana dedgni gorecm benm.memleketimi sayacan son olarak .d
INSALLAH kuzum gene sanslisn kisa.donem.yapack bn kasmdan beri bekliyorminşallah canım önce siz sonra ben sonra da düğünlere şafak sayarız beraber
haklısın canımINSALLAH kuzum gene sanslisn kisa.donem.yapack bn kasmdan beri bekliyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?