- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
-
- #3.681
mersone giderz bzde balayna o zaman .dAman beee bilmişler bi Antalyaben hayatta tercih etmiycem burayi
Canım ege ye gidin. Kuşadası didim Çeşme Alaçatı çok güzel meselamersone giderz bzde balayna o zaman .d
anca yemin törenine gelebilirim canım ya başka gelemem sanırımSenin askerin gelecek. Sen de gelirsin herhalde
keşke ev serin olsabenm de tam tersi ev serin disarilar yaniyor .d
cesme guzel bak .d maddi duruma.gore.giderz aartk byerlere .dCanım ege ye gidin. Kuşadası didim Çeşme Alaçatı çok güzel mesela
herkes gider mersine sen tersine .danca yemin törenine gelebilirim canım ya başka gelemem sanırım
keşke ev serin olsakız ben balayına marmara ya da karadeniz düşünüyorum hatta olsa yunanistan
Benim de gönlüm Karadeniz de. Ama. Is güç. Plan yapamıyoruzanca yemin törenine gelebilirim canım ya başka gelemem sanırım
keşke ev serin olsakız ben balayına marmara ya da karadeniz düşünüyorum hatta olsa yunanistan
Kesinlikle. Alaçatı ya da kuzenler balayina gitti. Bayildilar oralara :) siz de düşününcesme guzel bak .d maddi duruma.gore.giderz aartk byerlere .d
olur kuzum hele bi evlenelimde hayrlisiyla:)Kesinlikle. Alaçatı ya da kuzenler balayina gitti. Bayildilar oralara :) siz de düşünün
aynen canım yoksa bende isterim oraları merak ediyorum ama yaz günü olmaz anca ilkbaharda falan gitmek lazımhaa anladm guzelim :) yani mantkli.dedgn yerler o.zaman:)
olaun kisinda gezmw amacli gidilir sorun degl o cnm :) ne zaman gidiyor sevgln askere kuzumaynen canım yoksa bende isterim oraları merak ediyorum ama yaz günü olmaz anca ilkbaharda falan gitmek lazım
bakalım gidebilir miyiz iş güç olunca canım :) salı günü gece binecek bebeğim hemen geçiyo günler ya az kaldıolaun kisinda gezmw amacli gidilir sorun degl o cnm :) ne zaman gidiyor sevgln askere kuzum
kiz kararszm hangi resmi katim die aaa ask olsun gorun die sirf degstrmyrm kz deli:)A almilacemre senin gibi kapalı arkadaşım Karadeniz turu yaptılar eşiyle. Memleketlerini gördüler Bayburt u. Kuzum ben kapalı değilim ama sicaktan güneşten yaz dan nefret ediyorum. Hep kış olsa gik demem
silemm sen de resmini degistirip durma gördük nişanlini tamam balayına Fethiye de tercih ediliyor ben seviyorum orayı.
yaninda ya hemen gecer uzakta olunca zor gdcyor malesef ilk zamanlar zorlanrsn snra alisirsn canm uzulmebakalım gidebilir miyiz iş güç olunca canım :) salı günü gece binecek bebeğim hemen geçiyo günler ya az kaldı
bende tur istiyorum aslında da balayında zor mu olur bilmiyorumA almilacemre senin gibi kapalı arkadaşım Karadeniz turu yaptılar eşiyle. Memleketlerini gördüler Bayburt u. Kuzum ben kapalı değilim ama sicaktan güneşten yaz dan nefret ediyorum. Hep kış olsa gik demem
silemm sen de resmini degistirip durma gördük nişanlini tamam balayına Fethiye de tercih ediliyor ben seviyorum orayı.
Maşallah canım sen de pek guzelmissinkiz kararszm hangi resmi katim die aaa ask olsun gorun die sirf degstrmyrm kz deli:)
Bilmiyorum onlar ikisi olduğu için pek zorluk çıkmadı. Baya keyifli gördüm. Arabaniz varsa sizin için de güzel olur. Geze geze balayıbende tur istiyorum aslında da balayında zor mu olur bilmiyorumbende baharı severim bahar çocuğu olduğumdan olsa gerek silemm tamam yakışıyonuz güzel çıkmışınız anladık
AMIN canim teskkr ederim ALLAH sizede en kisa zamanda nasip etsin Mutlu olalim heo brlikte INSALLAHMaşallah canım sen de pek guzelmissinAllah bi yastikta kocatsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?