asker yolu bekleyenler 2015

A almilacemre senin gibi kapalı arkadaşım Karadeniz turu yaptılar eşiyle. Memleketlerini gördüler Bayburt u. Kuzum ben kapalı değilim ama sicaktan güneşten yaz dan nefret ediyorum. Hep kış olsa gik demem
silemm sen de resmini degistirip durma gördük nişanlini tamam balayına Fethiye de tercih ediliyor ben seviyorum orayı.

kiz kararszm hangi resmi katim die aaa ask olsun gorun die sirf degstrmyrm kz deli:)

bende tur istiyorum aslında da balayında zor mu olur bilmiyorum bende baharı severim bahar çocuğu olduğumdan olsa gerek silemm tamam yakışıyonuz güzel çıkmışınız anladık

bende tur istiyorum aslında da balayında zor mu olur bilmiyorum bende baharı severim bahar çocuğu olduğumdan olsa gerek silemm tamam yakışıyonuz güzel çıkmışınız anladık
Bilmiyorum onlar ikisi olduğu için pek zorluk çıkmadı. Baya keyifli gördüm. Arabaniz varsa sizin için de güzel olur. Geze geze balayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…