- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
- #3.641
he kz en kisa zamnda evlnrz hepmZ INSALLAH .dOndan sonra girtlagini sök eline ver o adamin balayı lan bu delirtmeyin beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
he kz en kisa zamnda evlnrz hepmZ INSALLAH .dOndan sonra girtlagini sök eline ver o adamin balayı lan bu delirtmeyin beni
Aminn :) benim daha en az 1 yılım var çooooook yanihe kz en kisa zamnda evlnrz hepmZ INSALLAH .d
İllet derken canım ?herkes umarım bu zor zamanda hemen kurtulur bu illetten
benimde oyoe bsey var dha .d dun uyuya kaldm bu arada :)Aminn :) benim daha en az 1 yılım var çooooook yani
illet ? gurur verici bseye illet demek sacma olur benceherkes umarım bu zor zamanda hemen kurtulur bu illetten
tamam kuzum anladım :)benimde oyoe bsey var dha .d dun uyuya kaldm bu arada :)
vala kuzum suprzler yap gitmeden dedgm gbi bi baim ne tepki verecek suprz yapmaktn vasliyablrsn degsim icin:)
bence de . sen bi başla. tepkisini görelim beyefendininvala kuzum suprzler yap gitmeden dedgm gbi bi baim ne tepki verecek suprz yapmaktn vasliyablrsn degsim icin:)
aynen oyle bakti tepki vermiyor gene odun ne bulursa gecirsin kafasinabence de . sen bi başla. tepkisini görelim beyefendinin
Ahaha sakin ol şampiyon .aynen oyle bakti tepki vermiyor gene odun ne bulursa gecirsin kafasina
aman ne caydirici bi taktikAhaha sakin ol şampiyon .
Baktı hâlâ tık yok.
Evlendikten sonra yapacağım sürprizlerden men ediyorum seni. Desin caydirici olabilir
İşini bilene caydirici canım neyse o konular bu başlığa uygun değilaman ne caydirici bi taktik
hadi canim sende .d bu arda bz taktik veryorz da ortadan kayboldu haticeİşini bilene caydirici canım neyse o konular bu başlığa uygun değil
Gelir gelir benim taktikler size ağır gelecek ben susuyorumhadi canim sende .d bu arda bz taktik veryorz da ortadan kayboldu hatice
yok kz deli saka yaptm ne susyon gelsnde konusp duzusnrz ne suprz yapacgni .dGelir gelir benim taktikler size ağır gelecek ben susuyorum
Tamam canım bekleyelim muallimemiziyok kz deli saka yaptm ne susyon gelsnde konusp duzusnrz ne suprz yapacgni .d