- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
-
- #3.661
valla denemedn bilemezsnki canimGeldim kizlar kurstayim da arada bakiyorum anca valla supriz yapayim bakalim ama sanmiyorum suprizlerimon etkisi olacagini yeteceginiben senin taktikleri anlasim canim funfb anca onla korkar zaten
YaniiiGeldim kizlar kurstayim da arada bakiyorum anca valla supriz yapayim bakalim ama sanmiyorum suprizlerimon etkisi olacagini yeteceginiben senin taktikleri anlasim canim funfb anca onla korkar zaten
Aynen canım bi ara söylemeden parfüm almıştım o bile çok hoşuna gitmişti deniyim ben napsam ki acaba yaa soğum gününde yanyana olmucaz diye öyle bişey bi ayarlasam ki önceden kutlama gibivalla denemedn bilemezsnki canim
Aynen canimYaniiidişe diş uygulayacaksin . Başka türlü yola gelmiyo bunlar
mantkli bencede oyle yap :)Aynen canım bi ara söylemeden parfüm almıştım o bile çok hoşuna gitmişti deniyim ben napsam ki acaba yaa soğum gününde yanyana olmucaz diye öyle bişey bi ayarlasam ki önceden kutlama gibi
Tamam öyle yapayım bari ya ayy yoruldum kizzz anca gorebildim eve bu ne sicakmantkli bencede oyle yap :)
he kiz cok scak bzm buradaTamam öyle yapayım bari ya ayy yoruldum kizzz anca gorebildim eve bu ne sicak
Sizin ora nereydi ya hep unutuyom:)he kiz cok scak bzm burada
en scak olan yer:) adanaSizin ora nereydi ya hep unutuyom:)
yok ama balayi icin gelirz antalyaya:)A almilacemresilemm
Yawww siz hiç Temmuz da Antalya da bulundunuz mu ki ? Oralar sıcak diyorsunuz. Peeeehhhh
yoook ben oralara uğramam hiç de bu sene gelcem görcemA almilacemresilemm
Yawww siz hiç Temmuz da Antalya da bulundunuz mu ki ? Oralar sıcak diyorsunuz. Peeeehhhh
burasi yaniyor kiz gene ora nur nimettir
kiz herkes balayi icin antalyayi terch edip.gidio ha delu .d
şimdi dışarlar serin de ev yanıyo ben alışkın değilim bu kadar sıcağaburasi yaniyor kiz gene ora nur nimettir
ayyyy yoook ben balayına falan gelmem oralara kız
Aman beee bilmişler bi Antalyakiz herkes balayi icin antalyayi terch edip.gidio ha delu .d
Senin askerin gelecek. Sen de gelirsin herhaldeayyyy yoook ben balayına falan gelmem oralara kız
benm de tam tersi ev serin disarilar yaniyor .dşimdi dışarlar serin de ev yanıyo ben alışkın değilim bu kadar sıcağa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?