- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
-
- #3.481
bnce bzden once sen gidersin byle konusanlar once gider cunkuBende yazarim valla ama ben en son gidecem heralde 2017 ya da 18 gibi olacak bizim düğün
Amin canim kavusursun kavusursun hayirlisiyla :)Aynen ohh ne sanslisin hemde ben gitti gideli hic görmedim oda izin kullanmiyim erken geliyim diye gelmek istemedi 6 ay hic gormeden kavuscaz ins ALLAH nasip ederse .
Ben ist o hatay da
Kiz işi gereği marasta 13 saatlik yol 3 4 saat uzakmi onun yaninda sizdebnce bzden once sen gidersin byle konusanlar once gider cunku
kiz bnmkide 5saatlik yol ucakla bana uzak grlyor genedeKiz işi gereği marasta 13 saatlik yol 3 4 saat uzakmi onun yaninda sizdekeşke oyle olsa ben hemen evlenmek istiyorumda daha okul var iste benim
Seninki nerdekiz bnmkide 5saatlik yol ucakla bana uzak grlyor genedeINSALLAH gidersn erkendn kuzum bnde hemen evlenmeyi istyrm hayrlisi artk RABBIM ne zaman nasip ederse artk .d
Sayilir tabi neden sayilmasinAy ben de yazayim.. ama ben erkek kardesimi bekliyorum sayilir mi?maaile kardesimin yolunu gozluyoruz efenim bence sayilir benide alin araniza :)
gel aramza farketmez kuzum es dost kardes kuzen bekleyen gelir hep .d safagi kac:)Ay ben de yazayim.. ama ben erkek kardesimi bekliyorum sayilir mi?maaile kardesimin yolunu gozluyoruz efenim bence sayilir benide alin araniza :)
olur dert etme kuzum gec olsun temiz olsun:) MASSALLAH 2senedir berabersinz ALLAHim ayirmasin:)Seninki nerdeamin canim kaç sene oldu insan artik evlenmek istiyo bide arkadaslarimdan okulu bitiren 5 ayda evleniyo ben 2.5 senedir beraberim hala 2 3 sene var zoruma gidiyo
Ay tesekkur ederim tatlicim :) bizim az kaldi :) safak 42 :) Allah herkesi kavustursun sevdicegine, kardesine :)gel aramza farketmez kuzum es dost kardes kuzen bekleyen gelir hep .d safagi kac:)
Amin canim orasi öyle:) sağol canim amin cümlemize insallah sizin ne kadar oldu ki:)olur dert etme kuzum gec olsun temiz olsun:) MASSALLAH 2senedir berabersinz ALLAHim ayirmasin:)
4sene oldu kuzum .dAmin canim orasi öyle:) sağol canim amin cümlemize insallah sizin ne kadar oldu ki:)
tabi canım ben varım artıkdelifalci baciya yolluyordm artj yollamiyorm hic .d
ayy deme bana 42 bnmbnm 97 daha cok varr .dd AMIN tatlm tum askerlermiz kavussun sagsaglim:)Ay tesekkur ederim tatlicim :) bizim az kaldi :) safak 42 :) Allah herkesi kavustursun sevdicegine, kardesine :)
aynen falcimiz sensin .d adin ne kuzum bnm damla bu arada .dtabi canım ben varım artık
Masallah canim Allah mutluluğunuzu daim etsin sizinkinin yanunda 2 sene ne ki4sene oldu kuzum .d
FUNDAAAAAAAAAAAAAAAAaynen falcimiz sensin .d adin ne kuzum bnm damla bu arada .d
Senin ne zaman canim düğünFUNDAAAAAAAAAAAAAAAA
OOOOO herkes evlenmek istiyordurun sırada ben varım hooppp
2016 yaz ya da sonbahar düşünüyoruz :) sizinki belli mi ?Senin ne zaman canim düğün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?