- 15 Aralık 2014
- 219
- 83
- 43
- 37
- Konu Sahibi brave love
-
- #3.461
çok sağol balımmm darısı senin başına insanlar,teker teker atıyor şafak ikili rakamlara düştükten sonra...
çok teşekkür ederim canımm, geçiyor zor da olsa ama gelince sanki o günler hiç yaşanmamış gibi hep yanındaymış gibi, daha bi kıymetli daha bi anlamlıoluyor,rabbim sağ salim kavuşturdun inş
AMIN kuzum kizz 1kisi aliyor mesaja sadce bu lanet topik olmadi ne iyi olurdu ya bulsam gel ha hep bak zaman gecr byle sohbet ede ede .dİşi gereği farklı şehirlerdeyiz kuzum amin cümlemize sabır versin allah . sizde olduda bi bende mi olmuyo acaba
Allah bi yastikta kocamayi nasip etsin inşallah ya çok sevindim adına siger kizlari bilmiyorum da ben evlenene kadar çoluk çocuğa karisirsin sen :)çok sağol balımmm darısı senin başına insanlar,teker teker atıyor şafak ikili rakamlara düştükten sonra...
çok teşekkür ederim canımm, geçiyor zor da olsa ama gelince sanki o günler hiç yaşanmamış gibi hep yanındaymış gibi, daha bi kıymetli daha bi anlamlıoluyor,rabbim sağ salim kavuşturdun inş
Sevgililerinize kavuşunca beni unutmayin bak haAMIN kuzum kizz 1kisi aliyor mesaja sadce bu lanet topik olmadi ne iyi olurdu ya bulsam gel ha hep bak zaman gecr byle sohbet ede ede .d
olurmu kz tek birakmam valla girerm gelsede o kadr zamanm gecti burda brakmam hicbrnizi :) ayy kavusurz INSALLAH kz armzda da pek fark olmicak ha bzmkler gelnce sende olakaya dusecn az kalr senin de :)Sevgililerinize kavuşunca beni unutmayin bak haben buralarda yalniz kalirim simdi rahatim canim girerim de okul zamani insallah firsatin olursa hep burlardayim ben artik
hee ya bi o yok kz ne sacma bi topik
he ya kuzum bi o yok sinr oldm :)Whatsappta facede oluyo niden burda da olmuyo ya keşke olsa
Keske aynen ama maalesef beceremedimWhatsappta facede oluyo niden burda da olmuyo ya keşke olsa
Birakma tabi :) ay inşallah kavuşuruz hepimizde sağ salim aynen az kalir sonra ben yine başlarim şafağaolurmu kz tek birakmam valla girerm gelsede o kadr zamanm gecti burda brakmam hicbrnizi :) ayy kavusurz INSALLAH kz armzda da pek fark olmicak ha bzmkler gelnce sende olakaya dusecn az kalr senin de :)
Aynen denedim bende olmuyor :)he ya kuzum bi o yok sinr oldm :)
Evet ocak sonu gelecek inşallah ama ben duramam yanına giderim sanirim yakin çünkü banaKeske aynen ama maalesef beceremedim
senin ocak da gelcek askerin yalniz birakmayiz merak etme
oo yaknsa ne dert edyon deli armzda en sanslisi sensn yaln bde .d 3ay var aramzda hemen hemen cnku kasmn basnda geliyor 3unde saymiyorm kasimiAynen denedim bende olmuyor :)
Evet ocak sonu gelecek inşallah ama ben duramam yanına giderim sanirim yakin çünkü bana
sayarz evlilik icinde tabi kim ilk evlenrse aykkbmza ismlermizi yazak bn yazarm sizn valla ilk gidersem soz .dBirakma tabi :) ay inşallah kavuşuruz hepimizde sağ salim aynen az kalir sonra ben yine başlarim şafağaevlenincede alışır şafak sayarsam şaşırmam
Yarisindayken benimki sizinkiler gelecekoo yaknsa ne dert edyon deli armzda en sanslisi sensn yaln bde .d 3ay var aramzda hemen hemen cnku kasmn basnda geliyor 3unde saymiyorm kasimi
Bende yazarim valla ama ben en son gidecem heralde 2017 ya da 18 gibi olacak bizim düğünsayarz evlilik icinde tabi kim ilk evlenrse aykkbmza ismlermizi yazak bn yazarm sizn valla ilk gidersem soz .d
Aynen ohh ne sanslisin hemde ben gitti gideli hic görmedim oda izin kullanmiyim erken geliyim diye gelmek istemedi 6 ay hic gormeden kavuscaz ins ALLAH nasip ederse .oo yaknsa ne dert edyon deli armzda en sanslisi sensn yaln bde .d 3ay var aramzda hemen hemen cnku kasmn basnda geliyor 3unde saymiyorm kasimi
Bende 2017 ancaBende yazarim valla ama ben en son gidecem heralde 2017 ya da 18 gibi olacak bizim düğün
gercektende yaknms yakn olmasa kac saat ilurdu kim bilir .d.d ne bu kz gene uzakYarisindayken benimki sizinkiler gelecekkütahyadayim ben burdan antalya 5 6 saat burdurda 3 4 saat falan sanirim tam bilmiyorum da ama o gitmemi istemiyo ki gelirsen çıkmam yanina diyo
bna yazdn sansli lafini herlde okuloncesne yazacktn bu yasma geldm hic sansli bi durumumu görmedim deAynen ohh ne sanslisin hemde ben gitti gideli hic görmedim oda izin kullanmiyim erken geliyim diye gelmek istemedi 6 ay hic gormeden kavuscaz ins ALLAH nasip ederse .
Ben ist o hatay da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?