• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

kuzumm ozledm seni yaaa nasl olim safak dusmece sen naslsn nasl gecyor ozgurluk yannda heo cok sukur artk darsi bana:)
şafak kaç oldu kuzumm :)
bebeğim düğün telaşındayım ben 24 ekimde düğünüm var koşturuyorum , giremedim o yuzden fazla:KK19:

Gelmedi bebeğim bakıyorum ama yok bişey

Ee askerden gelecek 5 ay sonra 2 hafta görüp yine yollucam 5 ay sonra gelicek bi kaç duracak yine gidecek 5 ay böyle döngü devam edecek :KK70:
anladım kuzum demek.yapamdk toplu konusmayi puff .d hi siz farkli sehirdesnz anladm kuzum yaa ama aliskn olursn yokluğuna ama zor dedgn gbi valla kuzum ALLAH sabr versin

ayy cok sevndm yaa kuzum Allah tamamina erdirsn:) safak 97 kasim 3de gelio ksmetse .d

çok sağol balımmm darısı senin başına insanlar,teker teker atıyor şafak ikili rakamlara düştükten sonra...
:KK24:
Ayy neguzell tebrik ederim
Allah tamamina erdirsin ins
Bizimde safagimiz biticek mi ?

çok teşekkür ederim canımm, geçiyor zor da olsa ama gelince sanki o günler hiç yaşanmamış gibi hep yanındaymış gibi, daha bi kıymetli daha bi anlamlıoluyor,rabbim sağ salim kavuşturdun inş:KK200:

anladım kuzum demek.yapamdk toplu konusmayi puff .d hi siz farkli sehirdesnz anladm kuzum yaa ama aliskn olursn yokluğuna ama zor dedgn gbi valla kuzum ALLAH sabr versin
İşi gereği farklı şehirlerdeyiz kuzum amin cümlemize sabır versin allah . sizde olduda bi bende mi olmuyo acaba :D

çok sağol balımmm darısı senin başına insanlar,teker teker atıyor şafak ikili rakamlara düştükten sonra...
:KK24:

çok teşekkür ederim canımm, geçiyor zor da olsa ama gelince sanki o günler hiç yaşanmamış gibi hep yanındaymış gibi, daha bi kıymetli daha bi anlamlıoluyor,rabbim sağ salim kavuşturdun inş:KK200:
hemen gecermi dersin kuzum off gecmiyor kz bana ay sevndm kuzum burda saysana dugun safagni :)

Back