- 15 Aralık 2014
- 219
- 83
- 43
- 37
- Konu Sahibi brave love
- #3.441
Ortak mesajyeri olsturmaya calisiyorum ozel mesajdan baska birini ekleyemiyoruz galiba :/ne bakyon kz bi anlasm bende yardm ederdm .d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ortak mesajyeri olsturmaya calisiyorum ozel mesajdan baska birini ekleyemiyoruz galiba :/ne bakyon kz bi anlasm bende yardm ederdm .d
kuzumm ozledm seni yaaa nasl olim safak dusmece sen naslsn nasl gecyor ozgurluk yannda heo cok sukur artk darsi bana:)canımm nasılsınn görüşmeyeliii
olur tabi yaparm ben ozel msjdan bizi dur bakimOrtak mesajyeri olsturmaya calisiyorum ozel mesajdan baska birini ekleyemiyoruz galiba :/
Sayili gün geçmiyo bana ya 1.5 yildir zaten ayriyiz daha da 2 3 sene var söyle nasıl geçer bu günler aaahhhh ahhhhaabreden dermis muradna ermis bde byle dusun canim aayili gun cabuk gecer deelee bana hic gecmedide gerci sna gecer ins .d
gecer kz ztn motive etmek istyrm kendimi.bnmde moralmi bozyonSayili gün geçmiyo bana ya 1.5 yildir zaten ayriyiz daha da 2 3 sene var söyle nasıl geçer bu günler aaahhhh ahhhh
Hasi benim falima da bakiverTamam buranin falcisi benim
kiz sende kisa nick bulamadn mi mesaja yazacm adini kac kere bakyorm .d.dSayili gün geçmiyo bana ya 1.5 yildir zaten ayriyiz daha da 2 3 sene var söyle nasıl geçer bu günler aaahhhh ahhhh
kiz sende kisa nick bulamadn mi mesaja yazacm adini kac kere bakyorm .d.d
Kiz senin kalmis surda 97 günün benim 600 700 günden fazla var kavuşmama sen ne moralini bozuyongecer kz ztn motive etmek istyrm kendimi.bnmde moralmi bozyon
Ay ne bileyim bulamadim kisa bisey pek uzun dimi yakiz sende kisa nick bulamadn mi mesaja yazacm adini kac kere bakyorm .d.d
şafak kaç oldu kuzumm :)kuzumm ozledm seni yaaa nasl olim safak dusmece sen naslsn nasl gecyor ozgurluk yannda heo cok sukur artk darsi bana:)
aynen mesaj attik sna ozelden geldmi kuzumAy ne bileyim bulamadim kisa bisey pek uzun dimi ya
ayy cok sevndm yaa kuzum Allah tamamina erdirsn:) safak 97 kasim 3de gelio ksmetse .dşafak kaç oldu kuzumm :)
bebeğim düğün telaşındayım ben 24 ekimde düğünüm var koşturuyorum , giremedim o yuzden fazla
ohaa kizz ne 600 700 gunu .dKiz senin kalmis surda 97 günün benim 600 700 günden fazla var kavuşmama sen ne moralini bozuyon
Ayy neguzell tebrik ederimşafak kaç oldu kuzumm :)
bebeğim düğün telaşındayım ben 24 ekimde düğünüm var koşturuyorum , giremedim o yuzden fazla
Gelmedi bebeğim bakıyorum ama yok bişeyaynen mesaj attik sna ozelden geldmi kuzum
Ee askerden gelecek 5 ay sonra 2 hafta görüp yine yollucam 5 ay sonra gelicek bi kaç duracak yine gidecek 5 ay böyle döngü devam edecekohaa kizz ne 600 700 gunu .d
anladım kuzum demek.yapamdk toplu konusmayi puff .d hi siz farkli sehirdesnz anladm kuzum yaa ama aliskn olursn yokluğuna ama zor dedgn gbi valla kuzum ALLAH sabr versinGelmedi bebeğim bakıyorum ama yok bişey
Ee askerden gelecek 5 ay sonra 2 hafta görüp yine yollucam 5 ay sonra gelicek bi kaç duracak yine gidecek 5 ay böyle döngü devam edecek
ayy cok sevndm yaa kuzum Allah tamamina erdirsn:) safak 97 kasim 3de gelio ksmetse .d
Ayy neguzell tebrik ederim
Allah tamamina erdirsin ins
Bizimde safagimiz biticek mi ?
İşi gereği farklı şehirlerdeyiz kuzum amin cümlemize sabır versin allah . sizde olduda bi bende mi olmuyo acabaanladım kuzum demek.yapamdk toplu konusmayi puff .d hi siz farkli sehirdesnz anladm kuzum yaa ama aliskn olursn yokluğuna ama zor dedgn gbi valla kuzum ALLAH sabr versin
hemen gecermi dersin kuzum off gecmiyor kz bana ay sevndm kuzum burda saysana dugun safagni :)çok sağol balımmm darısı senin başına insanlar,teker teker atıyor şafak ikili rakamlara düştükten sonra...
çok teşekkür ederim canımm, geçiyor zor da olsa ama gelince sanki o günler hiç yaşanmamış gibi hep yanındaymış gibi, daha bi kıymetli daha bi anlamlıoluyor,rabbim sağ salim kavuşturdun inş