- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
- #3.501
yok kiz 3.5 sene sevgililik snra nisan oldun4 sene toplam iste .dMasallah canim Allah mutluluğunuzu daim etsin sizinkinin yanunda 2 sene ne ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok kiz 3.5 sene sevgililik snra nisan oldun4 sene toplam iste .dMasallah canim Allah mutluluğunuzu daim etsin sizinkinin yanunda 2 sene ne ki
memnun oldum FUNDAAAAAA sira bende kizFUNDAAAAAAAAAAAAAAAA
OOOOO herkes evlenmek istiyor durun sırada ben varım hooppp
he valla sıra sendeymiş Damlaaaa ben de memnun oldum. du bakim yaş kaç senin ?memnun oldum FUNDAAAAAA sira bende kiz
Bizimde bi aksilik çıkmazda 2017 yazı canim ama iş durumuma bağli 2018e kayabilir2016 yaz ya da sonbahar düşünüyoruz :) sizinki belli mi ?
Bizim daha nisan falan yok ya askerden sonra istemeye gelicekler anca yaza nisan olucak falan bizin ağır aksak ilerliyo birazyok kiz 3.5 sene sevgililik snra nisan oldun4 sene toplam iste .d
21 yasim sen orya bakma ben yanls kaydettm senin kache valla sıra sendeymiş Damlaaaa ben de memnun oldum. du bakim yaş kaç senin ?
Senin ne zaman olucak kiz bu arada bende haticememnun oldum FUNDAAAAAA sira bende kiz
keske bnde askerdn snra nisan olsn desydm byle zor vallahaBizimde bi aksilik çıkmazda 2017 yazı canim ama iş durumuma bağli 2018e kayabilir
Bizim daha nisan falan yok ya askerden sonra istemeye gelicekler anca yaza nisan olucak falan bizin ağır aksak ilerliyo biraz
Kiz ayni yastayiz o zaman biz senle 94lümüsün21 yasim sen orya bakma ben yanls kaydettm senin kac
hatice ye bakma neticeye bak hahah espirik yaptm .d memnun oldm sekerm artk kisa gelck diger yaza anca kis gelini olmak idtemiyorm.2016 yi beklicem bndeSenin ne zaman olucak kiz bu arada bende hatice
Neden canimkeske bnde askerdn snra nisan olsn desydm byle zor vallaha
aynen kuzum 93 kinliktw annem buyuk yazdi bni kimlikte normalde 94 iste gercegiKiz ayni yastayiz o zaman biz senle 94lümüsün
Vallahi hepiniz coluk cocuk yaparsiniz da ben daha yeni evlenirim ya psikolojimi bozdunuzhatice ye bakma neticeye bak hahah espirik yaptm .d memnun oldm sekerm artk kisa gelck diger yaza anca kis gelini olmak idtemiyorm.2016 yi beklicem bnde
ayyyy hadi hayırlısı canım :) senin yaşın kaç ?Bizimde bi aksilik çıkmazda 2017 yazı canim ama iş durumuma bağli 2018e kayabilir
Bizim daha nisan falan yok ya askerden sonra istemeye gelicekler anca yaza nisan olucak falan bizin ağır aksak ilerliyo biraz
daha yemi yeni kayniyorm aileye o olmadan tek gidyorm e cekbgenimde fazlasyla zor olyor araynca bile heycan yapyorm can i arynca bu kadr heycanlanmyrm inan can nisanlmn adi bu arada .dNeden canim
Buyuk yazdirmasi iyi olmus canimaynen kuzum 93 kinliktw annem buyuk yazdi bni kimlikte normalde 94 iste gercegi
nisanlilik donemleri dha iyidr emn ol bn tadamadm.o yokken sen varken yannda yasicn nisanlilik donemini sen dha sanslsn kz .dVallahi hepiniz coluk cocuk yaparsiniz da ben daha yeni evlenirim ya psikolojimi bozdunuz
ye kiz iyi degil gerci 1 yas sdce bsey olmazBuyuk yazdirmasi iyi olmus canim
kac kiz yasn en fazla kac olablrki .dAAAAAAAAAAAAAAAA BEN EVDE KALMIŞIM DA HABERİM Mİ YOKMUŞ
Hepinizden büyük çıkıcam şimdi
Amin canim :) 21 im bende senin ?ayyyy hadi hayırlısı canım :) senin yaşın kaç ?
Yani tabi o açısı var bide işin ilk zaman bende çok heyecanlanirdim araken şimdi alistim bizimde bisey yok ama sülalesiyle tanıştım nerdeyse o da bizimkilerle tanıştı :)daha yemi yeni kayniyorm aileye o olmadan tek gidyorm e cekbgenimde fazlasyla zor olyor araynca bile heycan yapyorm can i arynca bu kadr heycanlanmyrm inan can nisanlmn adi bu arada .d