• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

çok sağol balımmm darısı senin başına insanlar,teker teker atıyor şafak ikili rakamlara düştükten sonra...
:KK24:

çok teşekkür ederim canımm, geçiyor zor da olsa ama gelince sanki o günler hiç yaşanmamış gibi hep yanındaymış gibi, daha bi kıymetli daha bi anlamlıoluyor,rabbim sağ salim kavuşturdun inş:KK200:

:) ayy en ozel ve guzelide bu duygu sanirim
Amin cnm ins ortalik biraz karisik ya ondan daha bi gerginiz o kdr :/

çok sağol balımmm darısı senin başına insanlar,teker teker atıyor şafak ikili rakamlara düştükten sonra...
:KK24:

çok teşekkür ederim canımm, geçiyor zor da olsa ama gelince sanki o günler hiç yaşanmamış gibi hep yanındaymış gibi, daha bi kıymetli daha bi anlamlıoluyor,rabbim sağ salim kavuşturdun inş:KK200:
Allah bi yastikta kocamayi nasip etsin inşallah ya çok sevindim adına siger kizlari bilmiyorum da ben evlenene kadar çoluk çocuğa karisirsin sen :)

AMIN kuzum kizz 1kisi aliyor mesaja sadce bu lanet topik olmadi ne iyi olurdu ya bulsam gel ha hep bak zaman gecr byle sohbet ede ede .d
Sevgililerinize kavuşunca beni unutmayin bak ha :KK11: ben buralarda yalniz kalirim simdi rahatim canim girerim de okul zamani insallah firsatin olursa hep burlardayim ben artik :D

Sevgililerinize kavuşunca beni unutmayin bak ha :KK11: ben buralarda yalniz kalirim simdi rahatim canim girerim de okul zamani insallah firsatin olursa hep burlardayim ben artik :KK70:
olurmu kz tek birakmam valla girerm gelsede o kadr zamanm gecti burda brakmam hicbrnizi :) ayy kavusurz INSALLAH kz armzda da pek fark olmicak ha bzmkler gelnce sende olakaya dusecn az kalr senin de :)

olurmu kz tek birakmam valla girerm gelsede o kadr zamanm gecti burda brakmam hicbrnizi :) ayy kavusurz INSALLAH kz armzda da pek fark olmicak ha bzmkler gelnce sende olakaya dusecn az kalr senin de :)
Birakma tabi :) ay inşallah kavuşuruz hepimizde sağ salim aynen az kalir sonra ben yine başlarim şafağa :D evlenincede alışır şafak sayarsam şaşırmam :D

oo yaknsa ne dert edyon deli armzda en sanslisi sensn yaln bde .d 3ay var aramzda hemen hemen cnku kasmn basnda geliyor 3unde saymiyorm kasimi :KK70:
Yarisindayken benimki sizinkiler gelecek :D kütahyadayim ben burdan antalya 5 6 saat burdurda 3 4 saat falan sanirim tam bilmiyorum da ama o gitmemi istemiyo ki gelirsen çıkmam yanina diyo :D

oo yaknsa ne dert edyon deli armzda en sanslisi sensn yaln bde .d 3ay var aramzda hemen hemen cnku kasmn basnda geliyor 3unde saymiyorm kasimi :KK70:
Aynen ohh ne sanslisin hemde ben gitti gideli hic görmedim oda izin kullanmiyim erken geliyim diye gelmek istemedi 6 ay hic gormeden kavuscaz ins ALLAH nasip ederse .
Ben ist o hatay da

Aynen ohh ne sanslisin hemde ben gitti gideli hic görmedim oda izin kullanmiyim erken geliyim diye gelmek istemedi 6 ay hic gormeden kavuscaz ins ALLAH nasip ederse .
Ben ist o hatay da
bna yazdn sansli lafini herlde okuloncesne yazacktn bu yasma geldm hic sansli bi durumumu görmedim de :D

Back