- 12 Nisan 2015
- 332
- 100
- 18
- 33
- Konu Sahibi brave love
- #3.521
BOŞVERİN SİZ BENİ GENÇLERkac kiz yasn en fazla kac olablrki .d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BOŞVERİN SİZ BENİ GENÇLERkac kiz yasn en fazla kac olablrki .d
Okulu bitirme acisindan iyidir kiz bak benim hazirlik falan da vardi 5 sene okul daha 2 senem varye kiz iyi degil gerci 1 yas sdce bsey olmaz
MASSALLAH kuzum bn hala heycan yaparm alissamda elmde degl .d darisi nisanuniza olsun kuzum:)Amin canim :) 21 im bende senin ?
Yani tabi o açısı var bide işin ilk zaman bende çok heyecanlanirdim araken şimdi alistim bizimde bisey yok ama sülalesiyle tanıştım nerdeyse o da bizimkilerle tanıştı :)
Kiz ayri sehirlerdeyiz yine yanimda olmucak ki benim ne sansinisanlilik donemleri dha iyidr emn ol bn tadamadm.o yokken sen varken yannda yasicn nisanlilik donemini sen dha sanslsn kz .d
Merak ettim ben ama iyiceAAAAAAAAAAAAAAAA BEN EVDE KALMIŞIM DA HABERİM Mİ YOKMUŞ
Hepinizden büyük çıkıcam şimdi
30 olcak halin yok ya soyle hadi .dBOŞVERİN SİZ BENİ GENÇLER
Amin bebegim sende alisirsin insallah bi an once :)MASSALLAH kuzum bn hala heycan yaparm alissamda elmde degl .d darisi nisanuniza olsun kuzum:)
aynen okulu btmrme acisindan iyi .d hadi ya yaradnimi destim bnde iyi yanlarbi yakaliyorm moral vermk.icn daha cok batrdm .dKiz ayri sehirlerdeyiz yine yanimda olmucak ki benim ne sansi
Merak ettim ben ama iyice
2430 olcak halin yok ya soyle hadi .d
aman ne cok fazla fark yok aramizda:)
Yok kiz ne yarasi alistim ben uzak olmaya da insan ozluyo iste arada koyuya baya ama okuldu dersti derken vakit geciyo hemenaynen okulu btmrme acisindan iyi .d hadi ya yaradnimi destim bnde iyi yanlarbi yakaliyorm moral vermk.icn daha cok batrdm .d
Bi kötü oldum bi moralim bozuldu hüüüüaman ne cok fazla fark yok aramizda:)
Bende 40 sandim
kiz okulda tatile girdi eylul gelsnde rahat edek hepimiz beYok kiz ne yarasi alistim ben uzak olmaya da insan ozluyo iste arada koyuya baya ama okuldu dersti derken vakit geciyo hemen
sanki aramzda 10yas var deluBi kötü oldum bi moralim bozuldu hüüüü
Bende 40 sandim
olsun olsun bana neeeesanki aramzda 10yas var delu
Aynen ya öyle olunca vakit çabuk geçiyo yaaa :)kiz okulda tatile girdi eylul gelsnde rahat edek hepimiz be
Kizma yaaa arada çok bişey yok ya o yüzden şaka yaptim :)
piki piki :) şaka yaptımAynen ya öyle olunca vakit çabuk geçiyo yaaa :)
bsey olmaz.arda pek.yas farki yok kuzum taklma.byle seylere:)olsun olsun bana neeee
gecsin bitsn bi an once.cok ozledmAynen ya öyle olunca vakit çabuk geçiyo yaaa :)