- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
- #3.421
kafa gitti dha ezberliyemedim .d.dO selin değil @okuloncesi1174 senin hatlar karıştı.
Selin in şafak benimkiyle aynı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kafa gitti dha ezberliyemedim .d.dO selin değil @okuloncesi1174 senin hatlar karıştı.
Selin in şafak benimkiyle aynı
iç şu kahveyi kendine gelkafa gitti dha ezberliyemedim .d.d
nye gekmesni istmyn ki anlamadm.danlamadm.d
kafa gitti dha ezberliyemedim .d.d
ictim ictim gel falima bak kiziç şu kahveyi kendine gel
benden azsinz yuzume vuryorsunuz safaklarinizi
kime soryn anliyamadm ama cvp verym ben .d.d bnm safak 97 kuzumKizlar ne çok konuşmuşsunuz öyle ben gelene kadar telefondan da çok zormuş yazmak senin şafak kaçtı canim benimkinden azdir sonuçta
Sana sordum canım az kalmış işte kız ne güzel rahatça konuşuyomuşunuzda işte daha nekime soryn anliyamadm ama cvp verym ben .d.d bnm safak 97 kuzum
yanmda olmasi dha farkli kz ama kasimdan beri bekliyorum haa gina geldi bizede bunaldk bana 97 hala cok gelyor bitmicekms gbi .dSana sordum canım az kalmış işte kız ne güzel rahatça konuşuyomuşunuzda işte daha ne
Vallahi halinden çok iyi anlıyom zor görememek sen 97 gün sonra kavuşcaksın ne güzel ben daha doyamadan yine yollucam evlenene kadar asker yolu bekler gibi beklicem yayanmda olmasi dha farkli kz ama kasimdan beri bekliyorum haa gina geldi bizede bunaldk bana 97 hala cok gelyor bitmicekms gbi .d
3 görüyorum 3 gün 3 hafta 3 aya kadar uzaktan biri gelcek eli bayraklı asker bi tanıdığın varsa o durictim ictim gel falima bak kiz
aaa gercntnde bildin kiz bravo sana falci oluver sen .d3 görüyorum 3 gün 3 hafta 3 aya kadar uzaktan biri gelcek eli bayraklı asker bi tanıdığın varsa o dur
aabreden dermis muradna ermis bde byle dusun canim aayili gun cabuk gecer deelee bana hic gecmedide gerci sna gecer ins .dVallahi halinden çok iyi anlıyom zor görememek sen 97 gün sonra kavuşcaksın ne güzel ben daha doyamadan yine yollucam evlenene kadar asker yolu bekler gibi beklicem ya
Tamam buranin falcisi benimaaa gercntnde bildin kiz bravo sana falci oluver sen .d
deli falci baciya yolluyordm artj yollamiyorm hic .dTamam buranin falcisi benim
Ya keske olsa hala bakiniyorumSelin burda grup şeklinde olmuyomu mesajda denedin mi
deli falci baciya yolluyordm artj yollamiyorm hic .dTamam buranin falcisi benim
ne bakyon kz bi anlasm bende yardm ederdm .dYa keske olsa hala bakiniyorum
Bulamadim valla ya
canımm nasılsınn görüşmeyeliiine bakyon kz bi anlasm bende yardm ederdm .d