- 11 Şubat 2014
- 235
- 40
- 28
- 34
- Konu Sahibi brave love
-
- #3.401
aynen genelde çıkmam zaten geceleri de bazen arada çıkıyorum o zaman da uykusu oluyo yorgun oluyo hemen yatıyo uykuyu benden çok seviyoNeeeeo da iyi değil bacım. Tamam sana güveniyor bu iyi de. Dışarıya güvenmesi anormal. Sen eve girince uyusa neyse
bana da uyar ama ben nasıl yapıldığını bilmiyorumKizlar ortak mesaj alani yapabilirmiyiz
Tamam canım gitmeden bol bol uyusun askerinaynen genelde çıkmam zaten geceleri de bazen arada çıkıyorum o zaman da uykusu oluyo yorgun oluyo hemen yatıyo uykuyu benden çok seviyo
orda uyuyamamaktan korkuyorum çok sıcak diye diyo öyle söyleyince de benim onu boğasım geliyo işte şu askerde belki çeki düzen verir kendineTamam canım gitmeden bol bol uyusun askerin
Kız sakin ol ne boğmasıorda uyuyamamaktan korkuyorum çok sıcak diye diyo öyle söyleyince de benim onu boğasım geliyo işte şu askerde belki çeki düzen verir kendine
Nasi yapilio :)Olabilir :)
Tabi cnm kuş tüyü yatak veriyolar rahat rahat uyur :)orda uyuyamamaktan korkuyorum çok sıcak diye diyo öyle söyleyince de benim onu boğasım geliyo işte şu askerde belki çeki düzen verir kendine
Ne bileyim kızNasi yapilio :)
Ne bileyim kızsen dedigine göre bi bildiğin var sandım Allah seni
Ne bileyim kızsen dedigine göre bi bildiğin var sandım Allah seni
Diğer arkadaşlara sormak lazım onu :)Ahahhahhahhaa bakiyorum ama bulamadim ki :) )
Whatsup grubu bile olur yani
nasil kz anlamadmKizlar ortak mesaj alani yapabilirmiyiz
gecer gecer neler gecmedi busa gecer:)amin canım da benimki gelicek 2 hafta durup yine gidecek 5 ay :'(
amin canım yapacak bişey yok ana ocağı değil orası
nye gekmesni istmyn ki anlamadm.danlamadm.dInşallah :) neyse ben -5 hahaben de başının etini yiyorum da gel 5 gün var daha diye. Uzatamam. O 5 gün burada 5 ay gibi diyo gelmesini istemiyorum ben de
Askerligi uzamasin diye canim. 5 gün de olsa erken gelmek istiyor kendisi :)nye gekmesni istmyn ki anlamadm.danlamadm.d
nye gekmesni istmyn ki anlamadm.danlamadm.d
cnm ya kiyamam ee seninki bu hafta gidecekndedn daha bn bsey anlamadm ha .dBenimki hic izin
Benim ki hic izin kullanmadi erkendeb bitsin diye :/ gittigideli gormedim hic
bncde izne gelmesin canim daha mantkli uzamasn bos yere askerligiAskerligi uzamasin diye canim. 5 gün de olsa erken gelmek istiyor kendisi :)
Aynen canım. Biz de öyle düşünüyoruz :)bncde izne gelmesin canim daha mantkli uzamasn bos yere askerligi
O selin değil O okuloncesi1174cnm ya kiyamam ee seninki bu hafta gidecekndedn daha bn bsey anlamadm ha .d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?