• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

Valla biz öyleyiz. Zaten gün içinde o da ben de yogunuz. Akşam rahat rahat konuşuruz mesajlasiyoruz :)
Kısa dönemde oluyor mu bilmiyorum ama. Onlarin egitimi daha ağır uzun dönemden. Zaten sizi arayacak hali kalır mı bilmiyorum :/ akşam görüşmek en iyisi
Biz normalde de pek konuşamiyoduk o akşama kadar çalışıyodu zaten benimde dersler falan her gün konuşsam 5 dakikaya da razıyım ama alıştım hep gittiğimiz yerleri mesaj atardik onun eksikliği olacak şimdi

O telefon falan geçirmez riske atmaz ki kendini ankesörlüde de sıra beklemeye üşenir şafağımı canım tam bilmiyorum da programda bu günden itibaren 180 gün diyo izin kullanmicak hiç 170 kusur gün olmasi lazim sanirim
hadi ya arar anksorluden gidince dha cok kiymetli olyorz ozlerler cok iyi fazla drglms kisa.donemn safagida 364 in yaninda neki .d

Biz normalde de pek konuşamiyoduk o akşama kadar çalışıyodu zaten benimde dersler falan her gün konuşsam 5 dakikaya da razıyım ama alıştım hep gittiğimiz yerleri mesaj atardik onun eksikliği olacak şimdi
emin ol okmaz bn hala gittgm yerlere haber veryorm degisen bsey yok sdce gormyn ozlem olur ama alisyor insan

Evet başta canın sıkılacak. Gözün telefonda olacak. Gün geçmeyecek. Ama alışacaksın ;) zaten 3 hafta sonra eve gelecek. Alışmış olacaksiniz :)

hadi ya arar anksorluden gidince dha cok kiymetli olyorz ozlerler cok iyi fazla drglms kisa.donemn safagida 364 in yaninda neki .d
inşallah kıymetli olurum ya aynen şafak az öncedende 5 ay hiç görmüyodum zaten ben ama bilmiyorum ya inşallah huyu suyu değişir de gelir :D
emin ol okmaz bn hala gittgm yerlere haber veryorm degisen bsey yok sdce gormyn ozlem olur ama alisyor insan
yani insan her şeye alışıyo tabi nasıl haber veriyosun ki :KK57:
Evet başta canın sıkılacak. Gözün telefonda olacak. Gün geçmeyecek. Ama alışacaksın :KK66: zaten 3 hafta sonra eve gelecek. Alışmış olacaksiniz :)
izin kullanmıcak ya ustası da burdur direk oraya geçecek yemin törenine gitmemi de istemiyo :KK43:

inşallah kıymetli olurum ya aynen şafak az öncedende 5 ay hiç görmüyodum zaten ben ama bilmiyorum ya inşallah huyu suyu değişir de gelir :KK70:

izin kullanmıcak ya ustası da burdur direk oraya geçecek yemin törenine gitmemi de istemiyo :KK43:
Sen benimle irtibatta ol :D ailem Burdur da. Ben Antalya dayim :D istersen gel sevgilinle sen de :D

Sen benimle irtibatta ol :KK70: ailem Burdur da. Ben Antalya dayim :KK70: istersen gel sevgilinle sen de :KK70:
ayyy çok iyiymiş ya geliyim bari acemiliğini bitirene kadar kalırım senin yanında hahah :KK70:sonrada ailenin yanına giderim beni kızınız yolladı onun yokluğunu yaşatmam beni kızınız sayın derim :KK70::KK70:

inşallah kıymetli olurum ya aynen şafak az öncedende 5 ay hiç görmüyodum zaten ben ama bilmiyorum ya inşallah huyu suyu değişir de gelir :KK70:

Emin ol dha cok kiynetli olursun orda ozluyorlar telfn gecirdi kendi msjlasyrz bz hep canim haber vermzsm kiyameti koparir :D

Emin ol dha cok kiynetli olursun orda ozluyorlar telfn gecirdi kendi msjlasyrz bz hep canim haber vermzsm kiyameti koparir :KK70:
Aaayyyy o dert bende de var. Wc de banyoda olup açamıyorum :D herkesi ayağa kaldiriyo :D annesi arıyor hemen . Noldu kızım niye acmadin? Bişey mi var diye :D

Emin ol dha cok kiynetli olursun orda ozluyorlar telfn gecirdi kendi msjlasyrz bz hep canim haber vermzsm kiyameti koparir :KK70:
ahh nerde keşke öyle olsa valla internetten araştırdım bak şunu koyalım lazım oluyomuş falan diyorum ne gerek var ordan alırım diyo onu yapalım diyorum ordan bulurum diyo ben o rahat etsin konuşabilelim diye ondan çok uğraşıyorum bi gitsinde sürtsün burnu olmucak böyle :KK70:
Valla cok şanslı sevgilin :) şehirler konusunda. Ama eğitimlere hazırlıklı olsun :KK70:
neden o kadar zorluyolar ki eğitimler de :KK70:

Aaayyyy o dert bende de var. Wc de banyoda olup açamıyorum :KK70: herkesi ayağa kaldiriyo :KK70: annesi arıyor hemen . Noldu kızım niye acmadin? Bişey mi var diye :KK70:
sirma dusa giryorm diyorm hep olurda arar m.etmesn die .d haber veryorm hersyi bir bir .d farki yok sanki burda ama kendini goremiyorm tek .d

Back