• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

Aaayyyy o dert bende de var. Wc de banyoda olup açamıyorum :KK70: herkesi ayağa kaldiriyo :KK70: annesi arıyor hemen . Noldu kızım niye acmadin? Bişey mi var diye :KK70:
ay ne güzel ha acaba benimki de öyle olur mu normalde farklı şehirlerdeyiz mesela ben işim olsun ya da uyuyim cevap vermesem bidaha aramaz belli bi süre :KK70:

ahh nerde keşke öyle olsa valla internetten araştırdım bak şunu koyalım lazım oluyomuş falan diyorum ne gerek var ordan alırım diyo onu yapalım diyorum ordan bulurum diyo ben o rahat etsin konuşabilelim diye ondan çok uğraşıyorum bi gitsinde sürtsün burnu olmucak böyle :KK70:

neden o kadar zorluyolar ki eğitimler de :KK70:
bnmkide oyleydi gidince degisti seninkide gitsn gorursn degisir dha cok usune titrer merk etme .d

yok kiz 4kasim da gitti izinlerini full doldurdu o kadm 6 da dogm gunumdu ne koymustu bana ama gidisi .d 3kasmda gelck hayrlisyla .d
bizimde 4 ağustosta gidecek 7si doğum günü zaten biz ne yıldönümü ne benim doğum günümü ne de sevgililer gününü kutlayamıyoruz hep ayrıyız bi onunkinde beraberdik bu sene ondada ayrıyız hayırlısıyla gelince kutlar acısını çıkarırsınız :D
sirma dusa giryorm diyorm hep olurda arar m.etmesn die .d haber veryorm hersyi bir bir .d farki yok sanki burda ama kendini goremiyorm tek .d
ay keşke öyle olabilsek var ya öyle olunca bana görmemek de koymaz :D

bnmkide oyleydi gidince degisti seninkide gitsn gorursn degisir dha cok usune titrer merk etme .d
hadi inşallah ya :D askerlik iyi geliyo o zaman bunlara bazen kızdırıyo beni diyorum görürsün sen ararsın açmam delirirsin orlarda diye de ne delircem kafa dinlemeye gidiyom ben diyo :D

bizimde 4 ağustosta gidecek 7si doğum günü zaten biz ne yıldönümü ne benim doğum günümü ne de sevgililer gününü kutlayamıyoruz hep ayrıyız bi onunkinde beraberdik bu sene ondada ayrıyız hayırlısıyla gelince kutlar acısını çıkarırsınız :KK70:

ay keşke öyle olabilsek var ya öyle olunca bana görmemek de koymaz :KK70:
olur canim olur denize gidecm ailemle izin alyorm burdan orya dusun .d

bizimde 4 ağustosta gidecek 7si doğum günü zaten biz ne yıldönümü ne benim doğum günümü ne de sevgililer gününü kutlayamıyoruz hep ayrıyız bi onunkinde beraberdik bu sene ondada ayrıyız hayırlısıyla gelince kutlar acısını çıkarırsınız :KK70:

ay keşke öyle olabilsek var ya öyle olunca bana görmemek de koymaz :KK70:
aynen canim ya d.gnumu kutlayamadik iste ksmet olmadi darisi gelnce acisini cikartrz hepmz insallah:)

gorur kafa dnlemeyi anasni aglicak .d cok titrer ustne askere gdnce farkli oluyorlar ciddi anlamda
ona basit geliyo da gidince görecek dediğin gibi ben yanına gelirim diyorum gelme istemiyorum diyo dedim sonra gel diye yalvarırsın gelmem ben mi yalvarcam diyo :D
olur canim olur denize gidecm ailemle izin alyorm burdan orya dusun .d
ona bile izin mi alıyosun canım ya o kadar karışıyo demek askerdeyken ordan buraya :D

ahh nerde keşke öyle olsa valla internetten araştırdım bak şunu koyalım lazım oluyomuş falan diyorum ne gerek var ordan alırım diyo onu yapalım diyorum ordan bulurum diyo ben o rahat etsin konuşabilelim diye ondan çok uğraşıyorum bi gitsinde sürtsün burnu olmucak böyle :KK70:

neden o kadar zorluyolar ki eğitimler de :KK70:
12 ayda verecekleri egitimi 6 aya siğdirmak hiç te kolay değil canım :) Allah yardımcısı olsun. Kısa dönem gidenler askerliği hiç iyi anmiyorlar :/

yok kiz 4kasim da gitti izinlerini full doldurdu o kadm 6 da dogm gunumdu ne koymustu bana ama gidisi .d 3kasmda gelck hayrlisyla .d
Inşallah :) neyse ben -5 haha :D ben de başının etini yiyorum da gel 5 gün var daha diye. Uzatamam. O 5 gün burada 5 ay gibi diyo :( gelmesini istemiyorum ben de

aynen canim ya d.gnumu kutlayamadik iste ksmet olmadi darisi gelnce acisini cikartrz hepmz insallah:)
amin canım da benimki gelicek 2 hafta durup yine gidecek 5 ay :'(
12 ayda verecekleri egitimi 6 aya siğdirmak hiç te kolay değil canım :) Allah yardımcısı olsun. Kısa dönem gidenler askerliği hiç iyi anmiyorlar :/
amin canım yapacak bişey yok ana ocağı değil orası :D

ay ne güzel ha acaba benimki de öyle olur mu normalde farklı şehirlerdeyiz mesela ben işim olsun ya da uyuyim cevap vermesem bidaha aramaz belli bi süre :KK70:
O da seninkinin huyu. Benimki gitmeden önce de böyleydi. Bi mesaja geç cevap vereyim 10 defa arardi :D ben mesaji görünceye kadar. Sonra bi fırça tabi :D

O da seninkinin huyu. Benimki gitmeden önce de böyleydi. Bi mesaja geç cevap vereyim 10 defa arardi :KK70: ben mesaji görünceye kadar. Sonra bi fırça tabi :KK70:
benimki çok rahat gamsız valla huyunu hiç sevmiyorum insan bi merak etmez mi ya o gece çıktı mı ben eve girene kadar uyuyamam ben gece dışarda olduğumda o beklemez yatar uyur :D

benimki çok rahat gamsız valla huyunu hiç sevmiyorum insan bi merak etmez mi ya o gece çıktı mı ben eve girene kadar uyuyamam ben gece dışarda olduğumda o beklemez yatar uyur :KK70:
Neeee :D o da iyi değil bacım. Tamam sana güveniyor bu iyi de. Dışarıya güvenmesi anormal. Sen eve girince uyusa neyse :D

Back