- 11 Şubat 2014
- 235
- 40
- 28
- 34
- Konu Sahibi brave love
-
- #3.381
ay ne güzel ha acaba benimki de öyle olur mu normalde farklı şehirlerdeyiz mesela ben işim olsun ya da uyuyim cevap vermesem bidaha aramaz belli bi süreAaayyyy o dert bende de var. Wc de banyoda olup açamıyorumherkesi ayağa kaldiriyo annesi arıyor hemen . Noldu kızım niye acmadin? Bişey mi var diye
bnmkide oyleydi gidince degisti seninkide gitsn gorursn degisir dha cok usune titrer merk etme .dahh nerde keşke öyle olsa valla internetten araştırdım bak şunu koyalım lazım oluyomuş falan diyorum ne gerek var ordan alırım diyo onu yapalım diyorum ordan bulurum diyo ben o rahat etsin konuşabilelim diye ondan çok uğraşıyorum bi gitsinde sürtsün burnu olmucak böyle
neden o kadar zorluyolar ki eğitimler de
bizimde 4 ağustosta gidecek 7si doğum günü zaten biz ne yıldönümü ne benim doğum günümü ne de sevgililer gününü kutlayamıyoruz hep ayrıyız bi onunkinde beraberdik bu sene ondada ayrıyız hayırlısıyla gelince kutlar acısını çıkarırsınızyok kiz 4kasim da gitti izinlerini full doldurdu o kadm 6 da dogm gunumdu ne koymustu bana ama gidisi .d 3kasmda gelck hayrlisyla .d
ay keşke öyle olabilsek var ya öyle olunca bana görmemek de koymazsirma dusa giryorm diyorm hep olurda arar m.etmesn die .d haber veryorm hersyi bir bir .d farki yok sanki burda ama kendini goremiyorm tek .d
hadi inşallah yabnmkide oyleydi gidince degisti seninkide gitsn gorursn degisir dha cok usune titrer merk etme .d
gorur kafa dnlemeyi anasni aglicak .d cok titrer ustne askere gdnce farkli oluyorlar ciddi anlamdahadi inşallah yaaskerlik iyi geliyo o zaman bunlara bazen kızdırıyo beni diyorum görürsün sen ararsın açmam delirirsin orlarda diye de ne delircem kafa dinlemeye gidiyom ben diyo
olur canim olur denize gidecm ailemle izin alyorm burdan orya dusun .dbizimde 4 ağustosta gidecek 7si doğum günü zaten biz ne yıldönümü ne benim doğum günümü ne de sevgililer gününü kutlayamıyoruz hep ayrıyız bi onunkinde beraberdik bu sene ondada ayrıyız hayırlısıyla gelince kutlar acısını çıkarırsınız
ay keşke öyle olabilsek var ya öyle olunca bana görmemek de koymaz
aynen canim ya d.gnumu kutlayamadik iste ksmet olmadi darisi gelnce acisini cikartrz hepmz insallah:)bizimde 4 ağustosta gidecek 7si doğum günü zaten biz ne yıldönümü ne benim doğum günümü ne de sevgililer gününü kutlayamıyoruz hep ayrıyız bi onunkinde beraberdik bu sene ondada ayrıyız hayırlısıyla gelince kutlar acısını çıkarırsınız
ay keşke öyle olabilsek var ya öyle olunca bana görmemek de koymaz
Kisa dönem allahtan canim bide zaten önceden de ayriydik tek koyacak olan konusamamak olacak sanirim
ona basit geliyo da gidince görecek dediğin gibi ben yanına gelirim diyorum gelme istemiyorum diyo dedim sonra gel diye yalvarırsın gelmem ben mi yalvarcam diyogorur kafa dnlemeyi anasni aglicak .d cok titrer ustne askere gdnce farkli oluyorlar ciddi anlamda
ona bile izin mi alıyosun canım ya o kadar karışıyo demek askerdeyken ordan burayaolur canim olur denize gidecm ailemle izin alyorm burdan orya dusun .d
12 ayda verecekleri egitimi 6 aya siğdirmak hiç te kolay değil canım :) Allah yardımcısı olsun. Kısa dönem gidenler askerliği hiç iyi anmiyorlar :/ahh nerde keşke öyle olsa valla internetten araştırdım bak şunu koyalım lazım oluyomuş falan diyorum ne gerek var ordan alırım diyo onu yapalım diyorum ordan bulurum diyo ben o rahat etsin konuşabilelim diye ondan çok uğraşıyorum bi gitsinde sürtsün burnu olmucak böyle
neden o kadar zorluyolar ki eğitimler de
hadi ya acemilikte rahat konuşabildiniz mi sizKisa donem benimkide ilk 1 ay skntili sonra askercell e izin veriyorlar ama acemilik zor :/
Inşallah :) neyse ben -5 hahayok kiz 4kasim da gitti izinlerini full doldurdu o kadm 6 da dogm gunumdu ne koymustu bana ama gidisi .d 3kasmda gelck hayrlisyla .d
amin canım da benimki gelicek 2 hafta durup yine gidecek 5 ay :'(aynen canim ya d.gnumu kutlayamadik iste ksmet olmadi darisi gelnce acisini cikartrz hepmz insallah:)
amin canım yapacak bişey yok ana ocağı değil orası12 ayda verecekleri egitimi 6 aya siğdirmak hiç te kolay değil canım :) Allah yardımcısı olsun. Kısa dönem gidenler askerliği hiç iyi anmiyorlar :/
O da seninkinin huyu. Benimki gitmeden önce de böyleydi. Bi mesaja geç cevap vereyim 10 defa arardiay ne güzel ha acaba benimki de öyle olur mu normalde farklı şehirlerdeyiz mesela ben işim olsun ya da uyuyim cevap vermesem bidaha aramaz belli bi süre
hadi ya acemilikte rahat konuşabildiniz mi siz
benimki çok rahat gamsız valla huyunu hiç sevmiyorum insan bi merak etmez mi ya o gece çıktı mı ben eve girene kadar uyuyamam ben gece dışarda olduğumda o beklemez yatar uyurO da seninkinin huyu. Benimki gitmeden önce de böyleydi. Bi mesaja geç cevap vereyim 10 defa arardiben mesaji görünceye kadar. Sonra bi fırça tabi
iyi bari canım acemilikte zor olsada şimdi rahat olunca iyi gelmiştir size konuşabilmekankesorluden ariyodu oda 3 gunde bir 2 gunde 1 usta birligine gidecegi gun askercell ve telefon aldi rahatladik simdi hergun gorusuyoruz cok şükür
Olabilir :)Kizlar ortak mesaj alani yapabilirmiyiz
Neeeebenimki çok rahat gamsız valla huyunu hiç sevmiyorum insan bi merak etmez mi ya o gece çıktı mı ben eve girene kadar uyuyamam ben gece dışarda olduğumda o beklemez yatar uyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?