- 11 Şubat 2014
- 235
- 40
- 28
- 34
- Konu Sahibi brave love
-
- #3.361
Biz normalde de pek konuşamiyoduk o akşama kadar çalışıyodu zaten benimde dersler falan her gün konuşsam 5 dakikaya da razıyım ama alıştım hep gittiğimiz yerleri mesaj atardik onun eksikliği olacak şimdiValla biz öyleyiz. Zaten gün içinde o da ben de yogunuz. Akşam rahat rahat konuşuruz mesajlasiyoruz :)
Kısa dönemde oluyor mu bilmiyorum ama. Onlarin egitimi daha ağır uzun dönemden. Zaten sizi arayacak hali kalır mı bilmiyorum :/ akşam görüşmek en iyisi
hadi ya arar anksorluden gidince dha cok kiymetli olyorz ozlerler cok iyi fazla drglms kisa.donemn safagida 364 in yaninda neki .dO telefon falan geçirmez riske atmaz ki kendini ankesörlüde de sıra beklemeye üşenir şafağımı canım tam bilmiyorum da programda bu günden itibaren 180 gün diyo izin kullanmicak hiç 170 kusur gün olmasi lazim sanirim
Bende de var programkeske benmde aklima gelmese safak sayar indirdm ama bakmamak elde degl .d
emin ol okmaz bn hala gittgm yerlere haber veryorm degisen bsey yok sdce gormyn ozlem olur ama alisyor insanBiz normalde de pek konuşamiyoduk o akşama kadar çalışıyodu zaten benimde dersler falan her gün konuşsam 5 dakikaya da razıyım ama alıştım hep gittiğimiz yerleri mesaj atardik onun eksikliği olacak şimdi
Evet başta canın sıkılacak. Gözün telefonda olacak. Gün geçmeyecek. Ama alışacaksınBiz normalde de pek konuşamiyoduk o akşama kadar çalışıyodu zaten benimde dersler falan her gün konuşsam 5 dakikaya da razıyım ama alıştım hep gittiğimiz yerleri mesaj atardik onun eksikliği olacak şimdi
hahaha alemsin kizBende de var programtelefonda gereksiz yer kapliyor siliyim bari senden haber alırım şafağın kaçsa -5 yaparim
Evet ama öylehahaha alemsin kiz5gun fazlaym senden .d
inşallah kıymetli olurum ya aynen şafak az öncedende 5 ay hiç görmüyodum zaten ben ama bilmiyorum ya inşallah huyu suyu değişir de gelirhadi ya arar anksorluden gidince dha cok kiymetli olyorz ozlerler cok iyi fazla drglms kisa.donemn safagida 364 in yaninda neki .d
yani insan her şeye alışıyo tabi nasıl haber veriyosun kiemin ol okmaz bn hala gittgm yerlere haber veryorm degisen bsey yok sdce gormyn ozlem olur ama alisyor insan
izin kullanmıcak ya ustası da burdur direk oraya geçecek yemin törenine gitmemi de istemiyoEvet başta canın sıkılacak. Gözün telefonda olacak. Gün geçmeyecek. Ama alışacaksınzaten 3 hafta sonra eve gelecek. Alışmış olacaksiniz :)
Sen benimle irtibatta olinşallah kıymetli olurum ya aynen şafak az öncedende 5 ay hiç görmüyodum zaten ben ama bilmiyorum ya inşallah huyu suyu değişir de gelir
yani insan her şeye alışıyo tabi nasıl haber veriyosun ki
izin kullanmıcak ya ustası da burdur direk oraya geçecek yemin törenine gitmemi de istemiyo
Yawww Delüaramızda 5gun bile cok yaaaa
saka yaptm saka
ayyy çok iyiymiş ya geliyim bari acemiliğini bitirene kadar kalırım senin yanında hahahSen benimle irtibatta olailem Burdur da. Ben Antalya dayim istersen gel sevgilinle sen de
saka yaptm kz o 5 gnu gul dieYawww Delü5 gün ne yaaa yatcaz kalkcaz hooopp bitti amma abarttin heeee
Emin ol dha cok kiynetli olursun orda ozluyorlar telfn gecirdi kendi msjlasyrz bz hep canim haber vermzsm kiyameti koparirinşallah kıymetli olurum ya aynen şafak az öncedende 5 ay hiç görmüyodum zaten ben ama bilmiyorum ya inşallah huyu suyu değişir de gelir
yani insan her şeye alışıyo tabi nasıl haber veriyosun ki
izin kullanmıcak ya ustası da burdur direk oraya geçecek yemin törenine gitmemi de istemiyo
Valla cok şanslı sevgilin :) şehirler konusunda. Ama eğitimlere hazırlıklı olsunayyy çok iyiymiş ya geliyim bari acemiliğini bitirene kadar kalırım senin yanında hahahsonrada ailenin yanına giderim beni kızınız yolladı onun yokluğunu yaşatmam beni kızınız sayın derim
Kız seninki 3 Kasım da mi gitti ?saka yaptm kz o 5 gnu gul die
Aaayyyy o dert bende de var. Wc de banyoda olup açamıyorumEmin ol dha cok kiynetli olursun orda ozluyorlar telfn gecirdi kendi msjlasyrz bz hep canim haber vermzsm kiyameti koparir
ahh nerde keşke öyle olsa valla internetten araştırdım bak şunu koyalım lazım oluyomuş falan diyorum ne gerek var ordan alırım diyo onu yapalım diyorum ordan bulurum diyo ben o rahat etsin konuşabilelim diye ondan çok uğraşıyorum bi gitsinde sürtsün burnu olmucak böyleEmin ol dha cok kiynetli olursun orda ozluyorlar telfn gecirdi kendi msjlasyrz bz hep canim haber vermzsm kiyameti koparir
neden o kadar zorluyolar ki eğitimler deValla cok şanslı sevgilin :) şehirler konusunda. Ama eğitimlere hazırlıklı olsun
yok kiz 4kasim da gitti izinlerini full doldurdu o kadm 6 da dogm gunumdu ne koymustu bana ama gidisi .d 3kasmda gelck hayrlisyla .dKız seninki 3 Kasım da mi gitti ?
Benimki 4 Kasım da gittiama 4 günlük izni var ondan mi Böyleyiz
sirma dusa giryorm diyorm hep olurda arar m.etmesn die .d haber veryorm hersyi bir bir .d farki yok sanki burda ama kendini goremiyorm tek .dAaayyyy o dert bende de var. Wc de banyoda olup açamıyorumherkesi ayağa kaldiriyo annesi arıyor hemen . Noldu kızım niye acmadin? Bişey mi var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?