- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
- #3.321
az kalms niye canini skyon ki canm:)92 cnm :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
az kalms niye canini skyon ki canm:)92 cnm :/
Iskenderun daOooooo şafakdaş :) seninki nerede ?
bnmki kirklarelinde carsi iznine ckti cnm onun orda olay yok cok şükür ALLAH tum askrlermze yardm etsin yaSayma tabi canım sayılı gün çabuk geçiyor. Ama saymazsan çabuk geçiyor
Bu arada. Haftasonu seninkinin de çarşı izni kalktı mı?
Olaylardan dolayı
Çankırı da da olay olmadı ama çıkarmadılarbnmki kirklarelinde carsi iznine ckti cnm onun orda olay yok cok şükür ALLAH tum askrlermze yardm etsin ya
aman hic olmasn olaylar AMIN canım sagsalim gelirler INSALLAHÇankırı da da olay olmadı ama çıkarmadılar
Amin
Benimki de iskenderunda oda çıktı bu hafta hatta ben çıkma dedim ALLAH korusun ama çıktı arkadaslariylaÇankırı da da olay olmadı ama çıkarmadılar
Amin
İnşallahaman hic olmasn olaylar AMIN canım sagsalim gelirler INSALLAH
Dimi canım içerde olmasi daha güvenli. Allah korusun hepsini.Benimki de iskenderunda oda çıktı bu hafta hatta ben çıkma dedim ALLAH korusun ama çıktı arkadaslariyla
Sen nerde yaşıyorsun.Dimi canım içerde olmasi daha güvenli. Allah korusun hepsini.
Canım seçimlerden önce Barış Süreci adı altında biraz dana iyiydi. Ama şimdi nereden çıktılar yine Korkuyorum eskiye dönmekten. Benimkinin mesleği de asker. Yatıp kalkıp dua ediyorum artıkSen nerde yaşıyorsun.
Aslinda bizde ayni tehlikedeyiz tabii
90 lara kadar gayet guzel indik ama son zamanlarda ki durumlar geriyo ister istemez :/
Canım seçimlerden önce Barış Süreci adı altında biraz dana iyiydi. Ama şimdi nereden çıktılar yine Korkuyorum eskiye dönmekten. Benimkinin mesleği de asker. Yatıp kalkıp dua ediyorum artık
Antalya dayım ben. Sen neredesin ?
Yaa ne güzel :/ benim ki de çavuş. Kendi eğitimi yetmiyormuş gibi bi de yeni gelenleri o egitiyor :/Istanbul dayim benimki muhasebeci , yazıcılik yapiyo orda
Bitsin de gelsinlerrrrrrYaa ne güzel :/ benim ki de çavuş. Kendi eğitimi yetmiyormuş gibi bi de yeni gelenleri o egitiyor :/
Az kaldı :) silemm de dedim saymazsan çabuk geçiyor gerçektenBitsin de gelsinlerrrrrr
Her türlü zor beklemek
Az kaldı :) silemm de dedim saymazsan çabuk geçiyor
Oo ben safak sayar programi bile yukledjm :)
100lerden inince insan bi rahatlamiyo degil ama eylul bi gelse bitti gibi bakcM artik
aynen saymicam bende canim artk aslnda varya safak panosu hazrlask ne gzl olur onceden yapardk hep.dAz kaldı :) silemm de dedim saymazsan çabuk geçiyor gerçekten
Bende de var o programdan ama haftada bir bakıyorum. Ya da buraya yazacagimda şey yapma o kadar yaaa bitti sayılır
365 den dustuk ha canim birazda azalsin artk patladm ben .d uzun donenmi senin canim zamab gecyor oyle de bylede takmaAllah yardımcınız olsun sabır versin kızlar inşallah hepsi de sağ salim dönerler sizlerin şafaklar azalmış ne güzel ben haftaya yolluyorum sevgilimi askere