- 12 Nisan 2015
- 332
- 100
- 18
- 33
- Konu Sahibi brave love
-
- #3.341
O nasıl bişey ? Şu karalanan pano mu yoksa ? Gün günaynen saymicam bende canim artk aslnda varya safak panosu hazrlask ne gzl olur onceden yapardk hep.d
Ayyy cnm benimmmmm nereye gidiyoAllah yardımcınız olsun sabır versin kızlar inşallah hepsi de sağ salim dönerler sizlerin şafaklar azalmış ne güzel ben haftaya yolluyorum sevgilimi askere
Nereye gönderiyorsun ? Hayırlı olsunAllah yardımcınız olsun sabır versin kızlar inşallah hepsi de sağ salim dönerler sizlerin şafaklar azalmış ne güzel ben haftaya yolluyorum sevgilimi askere
Nasil bisey o bennde yapiyimO nasıl bişey ? Şu karalanan pano mu yoksa ? Gün gün
aynen saymicam :) cok sukur yaaa bityor eylule gelelum tamamdr bittgni tam anlarm
Hey yareppimaynen saymicam :) cok sukur yaaa bityor eylule gelelum tamamdr bittgni tam anlarm
Kisa dönem allahtan canim bide zaten önceden de ayriydik tek koyacak olan konusamamak olacak sanirim365 den dustuk ha canim birazda azalsin artk patladm ben .d uzun donenmi senin canim zamab gecyor oyle de bylede takma
AMIN kuzum RABBIM korusun tum askerlerimizi yaaa sagsaglim gelsnler INSALLAHSelin KORKMAZ silemm
Az önce sevdiceğim ile konuştum. Onlar Barış gücüymüş. Yani NATO askeriymis. Ondan çıkarmamış çarşıyaeğitimleri artmış Allahım sen koru
telefn gecirir taklma ona sen konsrsnz ilk aylar skntili sadce bu kisa donemler kactan basliyor du .dKisa dönem allahtan canim bide zaten önceden de ayriydik tek koyacak olan konusamamak olacak sanirim
Askercell var. Sıkıntı yokKisa dönem allahtan canim bide zaten önceden de ayriydik tek koyacak olan konusamamak olacak sanirim
ney kizHey yareppim
Acemisi antalyada sağol canım da saymamak elde mi.
antalyaya canim doğu değil diye seviniyorum işte :)Ayyy cnm benimmmmm nereye gidiyo
Acemilikte kullanilmiyo sanirim bide ben dedim kötü o belli saatleri var napcam diyoAskercell var. Sıkıntı yok
Aaaa ben Antalya dayimAcemisi antalyada sağol canım da saymamak elde mi.
antalyaya canim doğu değil diye seviniyorum işte :)
O telefon falan geçirmez riske atmaz ki kendini ankesörlüde de sıra beklemeye üşenir şafağımı canım tam bilmiyorum da programda bu günden itibaren 180 gün diyo izin kullanmicak hiç 170 kusur gün olmasi lazim sanirimtelefn gecirir taklma ona sen konsrsnz ilk aylar skntili sadce bu kisa donemler kactan basliyor du .d
Valla biz öyleyiz. Zaten gün içinde o da ben de yogunuz. Akşam rahat rahat konuşuruz mesajlasiyoruz :)Acemilikte kullanilmiyo sanirim bide ben dedim kötü o belli saatleri var napcam diyo
Zaten zayıf oralarda bi deri bi kemik kalir heralde alışacak artık uyuyamam falan diyo da hayirlisi ya 3 hafta katlanacakAaaa ben Antalya dayimgelmesin yaa çok sıcak burası. Erir kurur hele egitimini düşünemiyorum
Tamam ben fazla rahatim demek kiney kizbana hic gecmiyor du zamanlar ztn basladgmdan beri.d
keske benmde aklima gelmese safak sayar indirdm ama bakmamak elde degl .dTamam ben fazla rahatim demek kigün saymak aklıma gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?