- 13 Ocak 2015
- 2.420
- 515
- 43
- Konu Sahibi brave love
- #3.301
iyidir canım benim 100ler bitmiş senin hadi bakalıım :)merhba canim iglik senden naberr:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyidir canım benim 100ler bitmiş senin hadi bakalıım :)merhba canim iglik senden naberr:)
gunaydn canim bnde 4gun snra 99 olacam INSALLAH :)Veeeeeeeeeeeeeee şafak 99 lalallallaaaaaaaaa oleyyy oleeeyyyyyy oleeeeeyyyyyy
Günaydın kızlar bu arada
Hadi bakalım darısı 3 hanelilerin başınagunaydn canim bnde 4gun snra 99 olacam INSALLAH :)
AMIN canım bitrsede kurtulsakHadi bakalım darısı 3 hanelilerin başına
İnşallah canım :) az kaldı artık sabret.AMIN canım bitrsede kurtulsak
aynen canum:) Kırklareli nde canim seninki nerede yapiyorİnşallah canım :) az kaldı artık sabret.
Nerede seninki ?
Allah kavuştursun :) Çankırı da bizimki deaynen canum:) Kırklareli nde canim seninki nerede yapiyor
AMIN canim seninki nide ALLAH kavustrsn:)Allah kavuştursun :) Çankırı da bizimki de
tabikide cn buraya yaz motive olursn canin sklmaz ciddym:) safak.kac seninkızlar bu zor dönemde beklemek daha da zor..
Sizlerle sohbet biraz daha motive edecektir diye düşündüm
azalyor dimi ama hala azaldgni hissedemyrm ben:)Şafak 92 a'Ş'k ile bekliyor
Evet evet Ben de buraya gelince farkediyorum zamanin gectiginiazalyor dimi ama hala azaldgni hissedemyrm ben:)
97 benim iste ama bn azaldgni hissedemiyorm halaEvet evet Ben de buraya gelince farkediyorum zamanin gectigini
Senin nasıl gidiyor?
Haha Bilmiyorum belki de benim hayatım tempolu ondan koymuyor bana97 benim iste ama bn azaldgni hissedemiyorm hala
dogru ben hergun sayiyorm benmde tempolu gecyor calstgm icin .d saymaym bakim nasl olacak iste dayanmyrm saymaynca saymcktm normalde:)Haha Bilmiyorum belki de benim hayatım tempolu ondan koymuyor bana
Ha bir de hergünü saymıyorum. O zaman gecmeyecegini biliyorum bi dene
92 cnm :/tabikide cn buraya yaz motive olursn canin sklmaz ciddym:) safak.kac senin
Sayma tabi canım sayılı gün çabuk geçiyor. Ama saymazsan çabuk geçiyordogru ben hergun sayiyorm benmde tempolu gecyor calstgm icin .d saymaym bakim nasl olacak iste dayanmyrm saymaynca saymcktm normalde:)
Oooooo şafakdaş :) seninki nerede ?92 cnm :/