- 13 Ocak 2015
- 2.420
- 515
- 43
- Konu Sahibi brave love
- #3.301
iyidir canım benim 100ler bitmiş senin hadi bakalıım :)merhba canim iglik senden naberr:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyidir canım benim 100ler bitmiş senin hadi bakalıım :)merhba canim iglik senden naberr:)
gunaydn canim bnde 4gun snra 99 olacam INSALLAH :)Veeeeeeeeeeeeeee şafak 99lalallallaaaaaaaaa
oleyyy oleeeyyyyyy oleeeeeyyyyyy
Günaydın kızlar bu arada![]()
Hadi bakalım darısı 3 hanelilerin başınagunaydn canim bnde 4gun snra 99 olacam INSALLAH :)
AMIN canım bitrsede kurtulsakHadi bakalım darısı 3 hanelilerin başına![]()
İnşallah canım :) az kaldı artık sabret.AMIN canım bitrsede kurtulsak
aynen canum:) Kırklareli nde canim seninki nerede yapiyorİnşallah canım :) az kaldı artık sabret.
Nerede seninki ?
Allah kavuştursun :) Çankırı da bizimki deaynen canum:) Kırklareli nde canim seninki nerede yapiyor
AMIN canim seninki nide ALLAH kavustrsn:)Allah kavuştursun :) Çankırı da bizimki de![]()
tabikide cn buraya yaz motive olursn canin sklmaz ciddym:) safak.kac seninkızlar bu zor dönemde beklemek daha da zor..
Sizlerle sohbet biraz daha motive edecektir diye düşündüm![]()
azalyor dimi ama hala azaldgni hissedemyrm ben:)Şafak 92a'Ş'k ile bekliyor
![]()
Evet evetazalyor dimi ama hala azaldgni hissedemyrm ben:)
97 benim iste ama bn azaldgni hissedemiyorm halaEvet evetBen de buraya gelince farkediyorum zamanin gectigini
Senin nasıl gidiyor?
Haha97 benim iste ama bn azaldgni hissedemiyorm hala![]()
dogru ben hergun sayiyorm benmde tempolu gecyor calstgm icin .d saymaym bakim nasl olacakHahaBilmiyorum belki de benim hayatım tempolu ondan koymuyor bana
Ha bir de hergünü saymıyorum. O zaman gecmeyecegini biliyorumbi dene
92 cnm :/tabikide cn buraya yaz motive olursn canin sklmaz ciddym:) safak.kac senin
Sayma tabi canımdogru ben hergun sayiyorm benmde tempolu gecyor calstgm icin .d saymaym bakim nasl olacakiste dayanmyrm saymaynca saymcktm normalde:)
Oooooo şafakdaş :) seninki nerede ?92 cnm :/