- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
-
- #3.241
anladm cnm hayirlisi olsun :)canim askerlere 4 gun bayram izni varya ona geliyo iste :)
bi 100den duselimde hayrlisiyla kuzum yaaAmin canım :) yüzler için son düZlüğe giriyoruz :))
evet tatlim hayirlisi :)anladm cnm hayirlisi olsun :)
dua et ki kisa donem cnm ya uzun donemler napsn:)
Amaa ama yaaaa(( buralar hep kısa donem oldu sizin askerleriniz geldiginde ben daha safak sayiyor olacagim :'( safagimda 250lerde napicam
Damlaa :) bakkk bi tane daha şafak kardeşi gelmiş bizee :)Cassia bebim de şafağım 123 Hoşgeldin
aynen canim bn kasimdan bekliyorum zor ama ne demsler sabreden dermis muradna ermiss:))Uzun dönem gitmemesi için epey uzun süre bekledik kızlar. Hem çalıştı hem okuduOlsun sabrın sonu selamettir , hepimiz bir gün kavuşacağız Allah'ın izniyle.
HoşbuldumBenim Şafak bugün 125 . Ama sevdiğim : ''2 gün yol izni olacak o yüzden 2 gün erken geleceğim'' dedi. Sanırım 2 gün eksilecek şafaktan. Ama ben hemen eksiltmedim
şu bayramda atlatak ta:)evet tatlim hayirlisi :)
aynen canim bn kasimdan bekliyorum zor ama ne demsler sabreden dermis muradna ermiss:))
bende cok ikna etmeye calistim bi okusan o zaman 6 ay yapar gelirsin dedim oda buna bu askerligi yaptimmi buyuk engeli kaldirmis olucam sonra ister okurum ister calisirim ya deyipdururdu.. ikna edemedim ama iste tabi pisman oldu askerlik yapilacak bisi degilmis flan diyor zor yani,bizde kisa donem olsaydik baya yarilamistik.. Hayirlisi buymus ,aynen oyle hepimiz bi gun safak dogan gunes diyecegiz haykirarak :))Uzun dönem gitmemesi için epey uzun süre bekledik kızlar. Hem çalıştı hem okuduOlsun sabrın sonu selamettir , hepimiz bir gün kavuşacağız Allah'ın izniyle.
HoşbuldumBenim Şafak bugün 125 . Ama sevdiğim : ''2 gün yol izni olacak o yüzden 2 gün erken geleceğim'' dedi. Sanırım 2 gün eksilecek şafaktan. Ama ben hemen eksiltmedim
aynen damla yaa su 19 gun gun gecsedee bende sevdicegime bi sarilsam sonra guzel vakit gecirip ugurlasam onuu.. :) cok heyecanliyim kizşu bayramda atlatak ta:)
kiyamam kuzum yaaa az kaldi sabret balim:)aynen damla yaa su 19 gun gun gecsedee bende sevdicegime bi sarilsam sonra guzel vakit gecirip ugurlasam onuu.. :) cok heyecanliyim kiz
kirklarelinde yapiyor. seninki nerde yapyorAskerin nerede görev yapıyor ?
Evet ilk hedef obi 100den duselimde hayrlisiyla kuzum yaa
aynen kuzum ya stres yaptm dha dusemedik 100den .sEvet ilk hedef osonra istikamet plakalar marş marş
Uzun dönem gitmemesi için epey uzun süre bekledik kızlar. Hem çalıştı hem okuduOlsun sabrın sonu selamettir , hepimiz bir gün kavuşacağız Allah'ın izniyle.
kirklarelinde yapiyor. seninki nerde yapyor
Ben on iki gün iznimizi kullanmayacağız diye düştüm :)
bzmde iznmz btti 4ay boyunca gelmcek dhaaBingöl'de. Çarşı iznimiz de yok
12 günü düştüm bende. Senin askerin nerede bu arada ?
Çankayada canımBingöl'de. Çarşı iznimiz de yok
12 günü düştüm bende. Senin askerin nerede bu arada ?
safak kac olduki kuzumZaman gecmiyo iste patliycam cok pis bunaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?