- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi brave love
-
- #3.221
Oyy kıyamam bebeğim valla özlem öyle zor ki bi günü de bir bin günü de bir. Herkesinki bi gün biticek nasılsa. SabretAmaa ama yaaaa(( buralar hep kısa donem oldu sizin askerleriniz geldiginde ben daha safak sayiyor olacagim :'( safagimda 250lerde napicam
aynen oyleOyy kıyamam bebeğim valla özlem öyle zor ki bi günü de bir bin günü de bir. Herkesinki bi gün biticek nasılsa. Sabret
aynen oylesabretmekten baska care yok canim 2,5aydir gormedigim icin baya hassaslastim ..
evveett caniim mehtap sayiyorum artik :)) cok sukur artik kavusucaz nasil ozledim oliveee burnumda tutuyooOlsun canım ama okuduğum kadarıyla mehtap sayıyosun :) görüşceksin
bnde uzun donem yaptm kz bnm nasl dustyse sennde duserAmaa ama yaaaa(( buralar hep kısa donem oldu sizin askerleriniz geldiginde ben daha safak sayiyor olacagim :'( safagimda 250lerde napicam
kuzum aramda szle.hep 5gun var yaa bahtszm ben haa :)Damlaa :) bakkk bi tane daha şafak kardeşi gelmiş bizee :) @Cassia bebim de şafağım 123 Hoşgeldin
bnde uzun donem yaptm kz bnm nasl dustyse sennde duser
yani canim oylede iste morelim bozudul diger topiktede kisa donemler varbnde uzun donem yaptm kz bnm nasl dustyse sennde duser
bnde ilk gedgmde moralm sifirdi hep kisa donem safaklar 100lerde bn 200lerdeym cok kotu olyordu ama bak sukur dustm 100lere sen 100lere dusersn baskasi gelir sendn dha cok olur takma kuzum:)yani canim oylede iste morelim bozudul diger topiktede kisa donemler var
dogru diyosun canim .. morelimi bozmamaya calisiyorum artik kuzumbnde ilk gedgmde moralm sifirdi hep kisa donem safaklar 100lerde bn 200lerdeym cok kotu olyordu ama bak sukur dustm 100lere sen 100lere dusersn baskasi gelir sendn dha cok olur takma kuzum:)
bozma tabi kuzum azaldi seninde safagindogru diyosun canim .. morelimi bozmamaya calisiyorum artik kuzum
evet canim tabi azaldi ama safaga degil mehtaba odaklandim artik :)bozma tabi kuzum azaldi seninde safagin
Ay ben de hem de nasıl özlemekk ta burdan koşa koşa ona gidesim var :)evveett caniim mehtap sayiyorum artik :)) cok sukur artik kavusucaz nasil ozledim oliveee burnumda tutuyoo
O da nazar boncuğu olsun canım :) o kadar gün biterse beş güncük nedir ki ?kuzum aramda szle.hep 5gun var yaa bahtszm ben haa :)
oda dogru kuzum hayrlisi olsun:)O da nazar boncuğu olsun canım :) o kadar gün biterse beş güncük nedir ki ?
en guzeli ne kadr kalacakki:)evet canim tabi azaldi ama safaga degil mehtaba odaklandim artik :)
Amin canım :) yüzler için son düZlüğe giriyoruz :))oda dogru kuzum hayrlisi olsun:)
kiz sen bide onu baba sor ya bu hasret nasill bi hasreet Allahiiimm.... geldigi gun hemen gidicem yaninaAy ben de hem de nasıl özlemekk ta burdan koşa koşa ona gidesim var :)
canim askerlere 4 gun bayram izni varya ona geliyo iste :)en guzeli ne kadr kalacakki:)
kiz sen bide onu baba sor ya bu hasret nasill bi hasreet Allahiiimm.... geldigi gun hemen gidicem yanina
aaayy bende oyle yapicam galibaa ,kokusuna hasretimm.. dusundukce fena oluyom kizHatta kapıda bekle iner inmez araçtan sevvvgiliiiiiim diye koş sarıl boynunaBen öyle yapcam galiba Çok özledim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?