• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

bnde iyiym kuzum saol alıştm biraz ama çok görüşemiyorz ya telefonda biraz zorlanıyorum özlüyorm istedğim zaman ulaşamıyorum konuşamıyorm bnmki de öyle bebeğim atarlı bi şey denmio hemn üstüme gelme lafı başlıo :)
ilk 1 ayda oyle oluyor canim bizda cok gorusemiyorduk gunde 1 ariyodu ankesorluden sansliysa 2 sefer ,sesini duyduguma sukrediyordum teli daha 2 hafta once aldi ya iste.. bu atarlanmasi dun bu arkadasima gitmemi istemedi o gelsin dedi arkadasinda yaninda arkadasi oldugu icin mecbur ben gittim evine hatta o sira mesaj attim onun atari iste ay bide bu bayramda babasi onu alip memlekete yani buraya getircek babasida telde sormus aysuyuda getiriyimmi almaya gelirken diye benimki zaten ben oraya gelicem gerek yok demiss sinir etti beni ama iste uzatmadim ustune gitmedim ama gitmek istiyorum ilk ben karsilamak istiyorum :(

:) şu ramazan hayırlısıyla bi çıksa günlerin bi kısmı da geçmiş olucak bayramda ama zaman çok yavaş ilerliyor damlam

ilk 1 ayda oyle oluyor canim bizda cok gorusemiyorduk gunde 1 ariyodu ankesorluden sansliysa 2 sefer ,sesini duyduguma sukrediyordum teli daha 2 hafta once aldi ya iste.. bu atarlanmasi dun bu arkadasima gitmemi istemedi o gelsin dedi arkadasinda yaninda arkadasi oldugu icin mecbur ben gittim evine hatta o sira mesaj attim onun atari iste ay bide bu bayramda babasi onu alip memlekete yani buraya getircek babasida telde sormus aysuyuda getiriyimmi almaya gelirken diye benimki zaten ben oraya gelicem gerek yok demiss sinir etti beni ama iste uzatmadim ustune gitmedim ama gitmek istiyorum ilk ben karsilamak istiyorum :KK43:
e deseydn ilk bn karşılamak istiyorum seni onun için gelmeyi çok istiyorum fln de kuzm ayy bunlar askerlik yapıo ama bizde çok çekiyorz idare etmek gerçekten çok zor sürekli alttan almak gerekio bn bunu pek beceremiyorm bi de sıkıntı ama dha çok var Allahm bi bitirp hayırlısyla gelselerdi

e deseydn ilk bn karşılamak istiyorum seni onun için gelmeyi çok istiyorum fln de kuzm ayy bunlar askerlik yapıo ama bizde çok çekiyorz idare etmek gerçekten çok zor sürekli alttan almak gerekio bn bunu pek beceremiyorm bi de sıkıntı ama dha çok var Allahm bi bitirp hayırlısyla gelselerdi
demezmiyiiiimm kuzum ya uzatmayalim dedi gicik. ama gitmem.lazim bunun umursamazca davranislarindan biktim biktimm

bende sizlerle şafak saymak istiyorum :( ama hala telefonunu açmıyor hala görüşmüyoruz. İnş askere gidince döner geri bana :KK61:

birde bişey sormak istiyorum kızlar. askerliğin nerde yapılacağı belli oluyor ya. neye göre belirliyorlar memlekete göre mi? yoksa ikametgah adresine göre mi? mesela doğu da yaşayan biri var ama memleketi atıyorum çorum. askerlik doğuya çıkar mı ? sevgililerinizden/nişanlınızdan örnek verirseniz sevinirim

Amaa ama yaaaa :((( buralar hep kısa donem oldu sizin askerleriniz geldiginde ben daha safak sayiyor olacagim :'( safagimda 250lerde napicam :(

Canım benim sözlümün ikamet adresinin olduğu şehir iç anadoludaydı mesleği de mühendislik önce ankara muhabere Elektronik Bilgi Sistemler Okulu (mebs) te acemiliğini yaptı şimdi de çankayada lojistik destekte . Şehre göre belirleseler ankara olma şansı düşük gibi belli mesleği belli yere gönDeriyor olabilirler ama yine de bence biraz şans

Back