- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 29
- Konu Sahibi brave love
- #3.281
İnsanın elinde değil damlacim da bekliyorum iştehakkinda hayirlisi olsun kuzum hersy gonlunce olur onsallah skma canini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsanın elinde değil damlacim da bekliyorum iştehakkinda hayirlisi olsun kuzum hersy gonlunce olur onsallah skma canini
canim benim yarani desmek istemiyorum ama daha ne beklemesi..İnsanın elinde değil damlacim da bekliyorum işte
Umut vardı o an o da gitti güneş beklemiyorum artık.canim benim yarani desmek istemiyorum ama daha ne beklemesi..
Beklemeye degmeez bosveeer canım benim napiyosun..Umut vardı o an o da gitti güneş beklemiyorum artık.
Bende boşverdim zaten..Beklemeye degmeez bosveeer canım benim napiyosun..
En iyisi canimBende boşverdim zaten..
inşallah öyledir güzelim.En iyisi canim
Ağustosda gitmedi benımkı ama zannedersem 1-10 arası teslim oluyorlar canım.Şimdiden hayırlı teskereler.Kızlar,ağustosta askere gidecekler birliğe ne zaman teslim olurlar tahminen? İlla ki aranızda sevgilisi ağustosta giden olmuştur
zam herseyin ilacidir hakkinda hayrlisi olsun kuzum skma canını senİnsanın elinde değil damlacim da bekliyorum işte
uzun donemmi canim gittgnde burya katil.hemen gecer zaman sklmazsn emin ol skma canini gecer zaman hemenağustos 2016yı bekliyorum şimdiden.. 3hafta sonra gidiyor benim yarim de izmir gaziemir. Sağ salim dönsünler inşallah bekleriz, dönen onlar olunca beklemekte güzel olsa gerek
zam herseyin ilacidir hakkinda hayrlisi olsun kuzum skma canını sen
ağustos 2016yı bekliyorum şimdiden.. 3hafta sonra gidiyor benim yarim de izmir gaziemir. Sağ salim dönsünler inşallah bekleriz, dönen onlar olunca beklemekte güzel olsa gerek
sabret.kuzum aabreden dermis; muradina ermis derler safak kac olduÖyle damlam biraz önce mesaj attı. seni çok sevıyorum ama biraz daha dayan,güçlü ol diye bekliyorum işte.
Kuzum şimdiden hayırlı teskereler bende izmirde yaşıyorum izmir gaziemir güzeldir. Rahat olur yakın bir arkadaşım da orda yaptı hakkınızda hayırlısı olsun :)
Öyle damlam biraz önce mesaj attı. seni çok sevıyorum ama biraz daha dayan,güçlü ol diye bekliyorum işte.
Kuzum şimdiden hayırlı teskereler bende izmirde yaşıyorum izmir gaziemir güzeldir. Rahat olur yakın bir arkadaşım da orda yaptı hakkınızda hayırlısı olsun :)
uzun donemmi canim gittgnde burya katil.hemen gecer zaman sklmazsn emin ol skma canini gecer zaman hemen
canim oncelikle hosgeldn aramiza skma xanini ilk zorlanrsn snra alisrsn zaman hemen grcyor bnmkide acmlgi ankara etimesgtta yaomsti:) ALLAH kavstrsn canim uzun donemmiBenimkisi 4 Ağustos aksamı Etimesgut yolcusu.
Duyduğumdan beri reflum azdı çok kötü günler geçiriyorum arkadaşlar
merhba canim iglik senden naberr:)merhaba kızlaarr buraya yazmayalı baya olmuşş yaa :))) ne haber