• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

ağustos 2016yı bekliyorum şimdiden.. 3hafta sonra gidiyor benim yarim de :( izmir gaziemir. Sağ salim dönsünler inşallah bekleriz, dönen onlar olunca beklemekte güzel olsa gerek

ağustos 2016yı bekliyorum şimdiden.. 3hafta sonra gidiyor benim yarim de :KK43: izmir gaziemir. Sağ salim dönsünler inşallah bekleriz, dönen onlar olunca beklemekte güzel olsa gerek
uzun donemmi canim gittgnde burya katil.hemen gecer zaman sklmazsn emin ol skma canini gecer zaman hemen

zam herseyin ilacidir hakkinda hayrlisi olsun kuzum skma canını sen

ağustos 2016yı bekliyorum şimdiden.. 3hafta sonra gidiyor benim yarim de :KK43: izmir gaziemir. Sağ salim dönsünler inşallah bekleriz, dönen onlar olunca beklemekte güzel olsa gerek

Öyle damlam biraz önce mesaj attı. seni çok sevıyorum ama biraz daha dayan,güçlü ol diye bekliyorum işte. :(

Kuzum şimdiden hayırlı teskereler bende izmirde yaşıyorum izmir gaziemir güzeldir. Rahat olur yakın bir arkadaşım da orda yaptı hakkınızda hayırlısı olsun :)

Öyle damlam biraz önce mesaj attı. seni çok sevıyorum ama biraz daha dayan,güçlü ol diye bekliyorum işte. :KK43:

Kuzum şimdiden hayırlı teskereler bende izmirde yaşıyorum izmir gaziemir güzeldir. Rahat olur yakın bir arkadaşım da orda yaptı hakkınızda hayırlısı olsun :)
sabret.kuzum aabreden dermis; muradina ermis derler safak kac oldu

Öyle damlam biraz önce mesaj attı. seni çok sevıyorum ama biraz daha dayan,güçlü ol diye bekliyorum işte. :KK43:

sağ ol canım. acemilik orda usta birlikte inşallah iyi bi yere çıkar

herkes için hayırlısı olsun

uzun donemmi canim gittgnde burya katil.hemen gecer zaman sklmazsn emin ol skma canini gecer zaman hemen

aynen canm uzun olacak. eylül ekim geçse zaten kışın günler nasıl geçiyor anlamıyorum ben, sonra tekrar bi bahar döngüsü ramazan, bayram derken seneye bu zamanlar inşallah son şafak günlerimiz olacak Allah'ın izniyle... :nazar::KK200:

Benimkisi 4 Ağustos aksamı Etimesgut yolcusu.
Duyduğumdan beri reflum azdı çok kötü günler geçiriyorum arkadaşlar
:KK35::cry::KK17:
canim oncelikle hosgeldn aramiza skma xanini ilk zorlanrsn snra alisrsn zaman hemen grcyor bnmkide acmlgi ankara etimesgtta yaomsti:) ALLAH kavstrsn canim uzun donemmi

merhaba kızlaarr buraya yazmayalı baya olmuşş yaa :))) ne haber :KK54:

Back