- 5 Nisan 2015
- 117
- 19
- 13
- 30
- Konu Sahibi brave love
- #3.261
D
a Dahaaaaaa 269safak kac olduki kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
a Dahaaaaaa 269safak kac olduki kuzum
hoşgeldin nasılsınKızlar nasılsınız ben geldim :)
İyi gibi tatlımm sen nasılsın :))hoşgeldin nasılsın
iyiyim ben de dün biraz sıkıntıdaydım, kaç gündür aramıyordu sevgilim, geçen bi yazdı onda da canı sıkkındı falan. sonra ben yazdım telefonu kapalı meraktan öldürdü beni. dün gece aradı sesi gayet iyiydi, o iyi olunca ben ondan iyi oluyorum valla bitsin gitsin bu 66 gün de kurtulayım :)İyi gibi tatlımm sen nasılsın :))
Bizim tamamen bittiiyiyim ben de dün biraz sıkıntıdaydım, kaç gündür aramıyordu sevgilim, geçen bi yazdı onda da canı sıkkındı falan. sonra ben yazdım telefonu kapalı meraktan öldürdü beni. dün gece aradı sesi gayet iyiydi, o iyi olunca ben ondan iyi oluyorum valla bitsin gitsin bu 66 gün de kurtulayım :)
yaa deme, barışırsınız ya askerlik çok garip bi psikoloji şu an sağlıklı karar veremiyodur eminim.Bizim tamamen bitti
bnm kis ayinda gitti kasm da:)Kızlar,ağustosta askere gidecekler birliğe ne zaman teslim olurlar tahminen? İlla ki aranızda sevgilisi ağustosta giden olmuştur
ne olduBizim tamamen bitti
gunaydn cnm yrnimsn dha yeni goryorm seni:) sen naslsnkızlar günaydın nasılsınız :)
yok kuzum konuyu ben açmıştım ipek can :) olarak ama ismi değiştirdimgunaydn cnm yrnimsn dha yeni goryorm seni:) sen naslsn
haa htrladm kuzum safak kac oldu:)yok kuzum konuyu ben açmıştım ipek can :) olarak ama ismi değiştirdim
Günaydın canımm :) günün aşk kadar tatlı ve sevgiliyle geçen zaman kadar hızlı geçsin :) bu gün de full enerjiyim çok şükür. Sen nasılsın??kızlar günaydın nasılsınız :)
yaa deme, barışırsınız ya askerlik çok garip bi psikoloji şu an sağlıklı karar veremiyodur eminim.
ne oldu
ne yapti annesi gene kuzum yaZannetmiyorum canım bu saatten sonra olmaz artık.s
Bitti damlam yine annesi sebep oldu ve bitti
İstemiyormuş kuzum bu sebeple bittine yapti annesi gene kuzum ya
hakkinda hayirlisi olsun kuzum hersy gonlunce olur onsallah skma caniniİstemiyormuş kuzum bu sebeple bitti