• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

dua et ki kisa donem cnm ya uzun donemler napsn:)

Amaa ama yaaaa :KK43:(( buralar hep kısa donem oldu sizin askerleriniz geldiginde ben daha safak sayiyor olacagim :'( safagimda 250lerde napicam :KK43:

Uzun dönem gitmemesi için epey uzun süre bekledik kızlar. Hem çalıştı hem okuduo_O Olsun sabrın sonu selamettir , hepimiz bir gün kavuşacağız Allah'ın izniyle.:KK200:

Damlaa :) bakkk bi tane daha şafak kardeşi gelmiş bizee :) Cassia Cassia bebim de şafağım 123 Hoşgeldin

Hoşbuldum :KK22: Benim Şafak bugün 125 . Ama sevdiğim : ''2 gün yol izni olacak o yüzden 2 gün erken geleceğim'' dedi. Sanırım 2 gün eksilecek şafaktan. Ama ben hemen eksiltmedim :KK64:

Uzun dönem gitmemesi için epey uzun süre bekledik kızlar. Hem çalıştı hem okuduo_O Olsun sabrın sonu selamettir , hepimiz bir gün kavuşacağız Allah'ın izniyle.:KK200:

Hoşbuldum :KK22: Benim Şafak bugün 125 . Ama sevdiğim : ''2 gün yol izni olacak o yüzden 2 gün erken geleceğim'' dedi. Sanırım 2 gün eksilecek şafaktan. Ama ben hemen eksiltmedim :KK64:
aynen canim bn kasimdan bekliyorum zor ama ne demsler sabreden dermis muradna ermiss:))

bende cok ikna etmeye calistim bi okusan o zaman 6 ay yapar gelirsin dedim oda buna bu askerligi yaptimmi buyuk engeli kaldirmis olucam sonra ister okurum ister calisirim ya deyipdururdu.. ikna edemedim ama iste tabi pisman oldu askerlik yapilacak bisi degilmis flan diyor zor yani,bizde kisa donem olsaydik baya yarilamistik.. Hayirlisi buymus ,aynen oyle hepimiz bi gun safak dogan gunes diyecegiz haykirarak :))

Ben on iki gün iznimizi kullanmayacağız diye düştüm :)

Yüz on dokuz olmaya iki gün var canım sonra onlar başlayınca zaten biter sonra da yüz diyip başlıyoruz ikili rakamlaraaa :KK73:

Back