- 11 Mayıs 2015
- 456
- 19
- 13
- 30
- Konu Sahibi brave love
-
- #3.201
kesn benmde öyle olur bnce plakalara düşünce baya rahat edersn çabuk geçer :)bana 300ler 200ler 100ler de cok zor gecti hic kolay gectgi bi rakam okmadi henuz ins plakalar heneb geçer:)
INSALLAH kuzum ta darisi saba olsun plakalar a gecesin:)kesn benmde öyle olur bnce plakalara düşünce baya rahat edersn çabuk geçer :)
İyi canım senden naber konuşamadık uzun zaman oldu :) nasılsınn??kuzum naberrr
ilk 1 ayda oyle oluyor canim bizda cok gorusemiyorduk gunde 1 ariyodu ankesorluden sansliysa 2 sefer ,sesini duyduguma sukrediyordum teli daha 2 hafta once aldi ya iste.. bu atarlanmasi dun bu arkadasima gitmemi istemedi o gelsin dedi arkadasinda yaninda arkadasi oldugu icin mecbur ben gittim evine hatta o sira mesaj attim onun atari iste ay bide bu bayramda babasi onu alip memlekete yani buraya getircek babasida telde sormus aysuyuda getiriyimmi almaya gelirken diye benimki zaten ben oraya gelicem gerek yok demiss sinir etti beni ama iste uzatmadim ustune gitmedim ama gitmek istiyorum ilk ben karsilamak istiyorumbnde iyiym kuzum saol alıştm biraz ama çok görüşemiyorz ya telefonda biraz zorlanıyorum özlüyorm istedğim zaman ulaşamıyorum konuşamıyorm bnmki de öyle bebeğim atarlı bi şey denmio hemn üstüme gelme lafı başlıo :)
aynen balim ya bendende iyi ne olsun:) nasil gidiyor safak kac:)İyi canım senden naber konuşamadık uzun zaman oldu :) nasılsınn??
aynen balim ya bendende iyi ne olsun:) nasil gidiyor safak kac:)
bnm hep zorluyordu 100ler kuzum ya 129 oldum bnde:)Çok özledim canım :) o yüzden basbaya zorluyor beni. Şafağımız 124 :) Senin de düştü artık yirmilere dimi
yok kz iyi ilerrliyor deme oyle bana hic gecmez yksa:):) şu ramazan hayırlısıyla bi çıksa günlerin bi kısmı da geçmiş olucak bayramda ama zaman çok yavaş ilerliyor damlam
e deseydn ilk bn karşılamak istiyorum seni onun için gelmeyi çok istiyorum fln de kuzm ayy bunlar askerlik yapıo ama bizde çok çekiyorz idare etmek gerçekten çok zor sürekli alttan almak gerekio bn bunu pek beceremiyorm bi de sıkıntı ama dha çok var Allahm bi bitirp hayırlısyla gelselerdiilk 1 ayda oyle oluyor canim bizda cok gorusemiyorduk gunde 1 ariyodu ankesorluden sansliysa 2 sefer ,sesini duyduguma sukrediyordum teli daha 2 hafta once aldi ya iste.. bu atarlanmasi dun bu arkadasima gitmemi istemedi o gelsin dedi arkadasinda yaninda arkadasi oldugu icin mecbur ben gittim evine hatta o sira mesaj attim onun atari iste ay bide bu bayramda babasi onu alip memlekete yani buraya getircek babasida telde sormus aysuyuda getiriyimmi almaya gelirken diye benimki zaten ben oraya gelicem gerek yok demiss sinir etti beni ama iste uzatmadim ustune gitmedim ama gitmek istiyorum ilk ben karsilamak istiyorum
demezmiyiiiimm kuzum ya uzatmayalim dedi gicik. ama gitmem.lazim bunun umursamazca davranislarindan biktim biktimme deseydn ilk bn karşılamak istiyorum seni onun için gelmeyi çok istiyorum fln de kuzm ayy bunlar askerlik yapıo ama bizde çok çekiyorz idare etmek gerçekten çok zor sürekli alttan almak gerekio bn bunu pek beceremiyorm bi de sıkıntı ama dha çok var Allahm bi bitirp hayırlısyla gelselerdi
ucsunn kayblsun yok olsun hatta .dHahah yok kuzum şaka yaptım uçuyor şafak uçuyooorüzülme sen
dua et ki kisa donem cnm ya uzun donemler napsn:)Bende asker yolu bekliyorum.
Kısa dönem , şafak 126
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?